Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Janakkalan kunta

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Janakkalan kunta

Kaksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen Janakkalan kunnan varhaiskasvatukseen. Varhaiskasvatuksen erityisopettajien ensisijaiset sijoituspaikat ovat päiväkoti Kivitasku ja Kettukallion päiväkoti. Näissä päiväkodeissa on varhaiserityiskasvatukseen painottuneet pienryhmät.

Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, monipuolista osaamista ja esiopetuskelpoisuutta. Lisäksi odotamme varhaiskasvatuksen erityisopettajilta erityisen tuen lasten ohjauksen kokemusta ja erilaisten ohjausmenetelmien tuntemista.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajilta (Varhaiskasvatuslaki 540/2018, 30 §) edellytetään kelpoisuutta varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Siirtymäsäännös (75 §) turvaa kelpoisuuden säilymisen myös lain voimaantulon jälkeen aiemmin erityisopettajan tehtävään kelpoisille henkilöille.

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Johanna Jalli-Karimäki /Kettukallio ja Nina Seppä /Kivitasku sähköpostitse etunimi.sukunimi@janakkala.fi.
Hakemukset pyydämme toimittamaan 28.2.2019 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi - palvelun kautta.

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus, päiväkoti Kivitasku ja Kettukallion päiväkoti
Osoite: Kettukallion päiväkoti: Kettukalliontie 2 A, ja Pä, Janakkala

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.
Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Tutustu työnantajaan