Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Virtain kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Virtain kaupunki

VIRTAIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMI HAKEE
varhaiskasvatuksen erityisopettajaa 01.08.2019 alkaen toistaiseksi.
Ko. henkilö tulee koko varhaiskasvatuksen palvelukseen (kaksi päiväkotia, kolme ryhmäperhepäivähoitokotia ja kuusi perhepäivähoitajaa). Työtä tehdään lähinnä 3-5 -vuotiaiden kanssa ja päiväkodin esiopetuksessa pidennetyn oppivelvollisuuden piiriin kuuluvien lasten kanssa. Työntekijä toimii varhaiskasvatuspäällikön alaisuudessa.
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen erityislastentarhanopettajan kelpoisuus.

Tehtävä on Virtain kaupungin palvelussuhde ja palkkauksessa sekä muissa ehdoissa noudatetaan Kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Tehtävään valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava lääkärintodistus sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (5004/2002) mukainen rekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saannista. Tehtävien täytössä voidaan käyttää 4 kuukauden koeaikaa.
Lisätietoja tehtävistä antaa sivistystoimen johtaja Tuula Jokinen puh. 044-715 1260 tuula.jokinen@virrat.fi ja varhaiskasvatuspäällikkö Eija Viinikka-Virtanen puh. 044-715 1391 eija.viinikka-virtanen@virrat.fi
Kirjalliset hakemukset pyydetään toimittamaan kelpoisuuden ja työkokemuksen osoittavine liitteineen perjantaihin 12.4.2019 klo 15 mennessä varhaiskasvatustoimistoon osoitteella Virtain kaupunki, Varhaiskasvatustoimisto, PL 85, 34801 VIRRAT tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla eija.viinikka-virtanen@virrat.fi.
Virrat 14.3.2019
Sivistyslautakunta

Lisätietoja

http://www.virrat.fi

Sivistystoimen johtaja Tuula Jokinen, p. 044-7151260, tuula.jokinen@virrat.fi ja varhaiskasvatuspäällikkö Eija Viinikka-Virtanen, p. 044-7151391, eija.viinikka-virtanen@virrat.fi

Virtain kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Virtaintie 26, Virrat

Virrat on vireä jylhä luonnonkaunis 6800 asukkaan maaseutukaupunki Pohjoisella Pirkanmaalla. Olemme kehittyvä ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin ja sekä kuntalaisten että henkilöstön hyvinvointiin. Taloutemme on tasapainossa, strategianamme on kasvaa ja uudistua erityisesti digitalisaation keinoja hyödyntäen. Virtain kaupunki on hoitanut talouttaan ja valmistautunut tulevaisuuden haasteisiin. Me olemme rakentaneet päiväkodin, rakennamme uuden yhtenäiskoulun, ulkoilumahdollisuutemme ovat erinomaiset. Virroilla on erinomaiset mahdollisuudet yhdistää työ, perhe, asuminen ja harrastaminen.

Tutustu työnantajaan