Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Kaarinan kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan Kapunpungin Tienniityn päiväkodissa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan vakituinen työsuhde.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa tukea tarvitsevien lasten tuen suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista sekä kehittämisestä integroidussa erityisryhmässä. Veo toimii erityispedagogiikan asiantuntijana tiimissään sekä tekee moniammatillista yhteistyötä tukea tarvitsevien lasten asioissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 § mukainen kelpoisuus ja kelpoisuutta antaa esiopetusta (986/1998 7§).

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävässä edellytetään erityispedagogista osaamista, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja niin lasten, kuin huoltajien sekä työyhteisön kanssa. Arvostamme tämän lisäksi joustavuutta.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sivistyspalvelut, Nina Nyyssönen, PL 12, 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Päiväkodinjohtaja
Marjukka Rantio
p. 0504313577
marjukka.rantio@kaarina.fi
(tavoitettavissa viikolla 40)
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen
ota yhteys rekrytointisuunnittelijaan p. 050 314 6197

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.