Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Tohmajärven kunta

Etsimme kiertävän varhaiskasvatuksen erityisopettajan (VEO) määräaikaiseen sijaisuuteen (2.3.-31.8.2020, hakuaikaa jatkettu) oma-aloitteista, innostunutta sekä työhönsä sitoutunutta erityispedagogiikan ammattilaista. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja lasten, vanhempien ja henkilöstön kanssa. Arvostamme erityisesti taitoa kohdata sekä huomioida lasta. Kiertävän erityisopettajan tehtävä edellyttää oman työn organisointitaitoja sekä pedagogista toimintaa kehittävää työotetta.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan monipuoliseen työnkuvaan kuuluu varhaiskasvatuspalvelujemme erityisvarhaiskasvatuksen suunnittelu, ohjaaminen ja kehittäminen. Erityisopettaja toimii yhteistyössä varhaiskasvatuksen henkilökunnan, lasten ja perheiden kanssa sekä toimii asiantuntijana monialaisissa työryhmissä. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa erityisen tuen järjestelyistä ja arvioi erityisen tuen tarvetta.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan työhuone sijaitsee Käenpesän päiväkodilla, tehtävään kuuluu kiertävän erityisopettajan tehtävät varhaiskasvatuksen eri toimipisteissä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30§ mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella tai kasvatustieteen maisterin opinnot pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös muodollisesti epäpätevät hakijat. Sijaisuus täytetään heti valitsemisen jälkeen tai sopimuksen mukaan. Haemme ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää, mutta osa-aikainen työ on myös mahdollista. Tehtävässä on 3 kuukauden koeaika. Tehtävän täyttämisessä käytämme viidensadan euron kertamaksuista rekrytointilisää.

Lisätietoja

http://www.tohmajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa virka-aikana varhaiskasvatuksen päällikkö Elisa Havukainen, puhelin 040 105 4120, elisa.havukainen@tohmajarvi.fi

Varhaiskasvatus
Osoite: Järnefeltintie 1, 82600 Tohmajärvi

Varhaiskasvatus tarjoaa Tohmajärvellä monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja lapsiperheille ja vastaa lasten varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja erityisvarhaiskasvatuksen tarpeisiin sekä tukee perheitä kasvatustehtävässä ja vanhemmuudessa. Tohmajärven kunta tarjoaa päivähoitoa päiväkodeissa, ryhmäperhepäivähoidossa ja perhepäivähoitajien kodeissa.