Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Kotkan kaupunki

Oletko sinä etsimämme osaaja, joka tarttuu tilanteisiin ja haluaa olla mukana kehittämässä varhaiserityiskasvatusta? Odotamme sinulta rohkeutta toimia asiantuntijan roolissa sekä kiinnostusta päivittää osaamistasi.

Kotkan varhaiskasvatuksessa on esiopetus mukaan luettuna noin 2200 lasta. Varhaiskasvatuksen erityisopettajia on yhdeksän ja he työskentelevät omilla pienalueilla. Kotkan varhaiskasvatuksessa kannustamme hyvän huomaavaan pedagogiikkaan sekä lapsia liikkuvaan elämäntapaan. Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyvät sitoutuneisuus, sensitiivinen vuorovaikutus, arvostava kasvatusyhteistyön toteuttaminen sekä myönteinen ajattelu. Työhön kuuluu varhaispedagogiikan tukitoimien, kolmiportaisen tuen asiantuntijuuden ja koordinoinnin toteuttamista yhteistyössä kasvatus- ja opetushenkilöstön kanssa. Työskentelyn tukena ovat aktiiviset vertais- ja kehittämisverkostot.

Etsimme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, joilla on lain 540/2018 mukainen kelpoisuus ja erityisopetuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot (asetus 608/2005) tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 2800,46 € / kk.

Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan tai viimeistään 1.3.2020. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat varhaiskasvatuksen kehittämissuunnittelija Pia Eskola, p. 040 546 4279 tai pia.k.eskola@kotka.fi ja varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen, p. 0400 556 296 tai raili.liukkonen@kotka.fi.

Varhaiskasvatus
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.