Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Perhon kunta

Perhon kunta julistaa haettavaksi

VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAN TOIMEN

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti. Kelpoisien hakijoiden puuttuessa toimi voidaan täyttää määräaikaisena vuoden 2021 loppuun saakka.

Meille on valmistumassa syksyllä 2021 uusi päiväkoti, jonka tarkoitus on yhdistää nyt olemassa olevat eri yksiköt saman katon alle. Toimit siis alussa kiertävänä erityisopettajana. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tulla luomaan uutta toimintakulttuuria ja rakentamaan yhteisöllisyyttä. Pääset kehittämään työtäsi ja jakamaan osaamistasi. Teemme työtä lapsia ja perheitä kunnioittaen.

Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, jotka näkyvät suhteessa lapsiin, vanhempiin ja työtovereihin. Toivomme, että suhtaudut työhösi myönteisesti, olet rohkea ja uskallat kyseenalaistaa asioita rakentavalla tavalla. Sitoudut työhösi pedagogisesti, ja sinuun voi luottaa tiukoissakin tilanteissa. Ammatillinen työotteesi näkyy sekä oman että toisen työn arvostamisena. Edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Palkka 2884,77 €/kk ja työaika 38 h 15 min/vko. Tehtäviin valitun on ennen tehtävän aloittamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Paperimuotoinen hakemus, joka osoitetaan sivistys- ja vapaa-ajanlautakunnalle ja johon tulee liittää cv ja selvitys hakijan kelpoisuudesta, tulee toimittaa os. Perhon sivistys- ja vapaa-ajanlautakunta, PL 20, 69951 PERHO tai sähköpostitse kirjaamo@perho.com. Hakemukseen tulee merkitä: Varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimi.

Hakuaika päättyy tiistaina 29.9.2020 klo 12:00. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Mahdolliset haastattelut järjestetään 7.10.2020.

Lisätietoja antavat vs. varhaiskasvatusjohtaja Marianne Ukskoski/Johanna Kotilainen p. 040 076 0472 ja sivistys- ja hallintojohtaja Mervi Pääkkö, puh. 0400 798 011. Sähköposti etunimi.sukunimi@perho.com.
Perhon kunta on savuton työpaikka ja toteutamme Tuoksuton kunta -periaatetta.

Lisätietoja kunnasta www.perho.com

Perhossa 11.9.2020 Sivistys- ja vapaa-ajanlautakunta

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat vs. varhaiskasvatusjohtaja Marianne Ukskoski/Johanna Kotilainen p. 040 076 0472 ja sivistys- ja hallintojohtaja Mervi Pääkkö, puh. 0400 798 011. Sähköposti etunimi.sukunimi@perho.com.

Perhon kunta, Kasvatus- ja opetustoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Keskustie 2, 69950 Perho

Perho on noin 2800 asukkaan vireä maaseutukunta Keski-Pohjanmaalla. Yrittäjyyden, hyvinvoinnin, yhteisöllisyyden ja osallisuuden edistäminen ohjaavat toimintaamme. Lisätietoja kunnasta www.perho.com