Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Loviisan kaupunki

Loviisan kaupungin varhaiskasvatus hakee kiertävää varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, joka on sosiaalisesti ulospäin suuntautunut ja työmotivaatiota omaava, 1.1.2021 alkaen toistaiseksi olevaan työsuhteeseen. Erityisopettaja tekee yhteistyötä huoltajien ja eri alueiden asiantuntijoiden kanssa sekä ohjaa päiväkodeissa lapsia ja henkilökuntaa.

Hakijalta edellytämme varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuutta varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti ja molempien kotimaisten kielten hallintaa. Arvostamme erityispedagogiikan osaamista sekä voimaannuttavaa ja ratkaisukeskeistä työtapaa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2853,39 euroa ja tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi, johon liität tarvittavat opinto- ja työtodistukset kuntarekry.fi:n kautta viimeistään 23.10.2020 klo 12.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Sofia Hoff, puh. 044 349 3132

Varhaiskasvatus
Osoite: Kiesitie 3, 07930 Pernaja

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta