Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Seinäjoen kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimenkuva:

1. VEO on varhaiserityiskasvatuksen asiantuntija omalla alueellaan.
2. Asiakastyö - VEO työskentelee lapsiryhmässä samanaikais- ja rinnakkaisopettajana. Työhön kuuluu myös pienryhmä- ja yksilöopetusta sekä yhteistyö perheiden kanssa.
3. Konsultaatiot - Kasvatushenkilöstön konsultaatio pohjautuu osallistuvaan lapsiryhmän, oppimisympäristön ja henkilöstön havainnointiin ja yhteiseen keskusteluun. Pedagogisen johtamisen tukeminen.
4. Oman työn kehittäminen - Varhaiserityiskasvatuksen kehittäminen ja arviointi.
5. Monialainen yhteistyö - VEO on osa monialaista yhteistyöverkostoa
6. Esimiehen määräämät muut tehtävät


Edellytämme hakijoilta varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaista kelpoisuutta.

Kaikilta tehtäviin valituilta edellytämme lääkärinlausuntoa soveltuvuudesta
työtehtävään ja rikosrekisterilain 6.2 tarkoittaman rikosrekisteriotteen
esittämistä ennen tehtävän vastaanottamista.
Koeaika 4kk

Tutkinto on oltava suoritettu hakuajan päättymiseen mennessä.

Tutustu työnantajaan

Tuija Tiitu 040 533 1984
Päivi Pesonen 044 425 5066
Aija-Marita Näsänen 040 868 0902

Seinäjoen kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimiala, Varhaiskasvatus
Osoite: Väinölänkatu 8, 60120 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille. www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki