Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Padasjoen kunta

Padasjoki on luonnonkaunis noin 2900 asukkaan kunta Päijänteen rannalla.
Haemme kuntaamme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 19.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii vuoropäiväkotiryhmä Pikkumajavan lapsiryhmässä opettajana. Hän vastaa myös koko kunnan varhaiskasvatuksen piiriin kuuluvien lasten havainnoinnista, tuen tarpeen arvioinnista, suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä henkilökunnan kanssa. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja on kasvun ja oppimisen tuen asiantuntija, joka mallintaa sekä kehittää erilaisia pedagogisia toimintatapoja ja tekee verkostoyhteistyötä muiden lapsen kasvuun ja oppimisen tukeen osallistuvien tahojen kanssa. Varhaiskasvatuksen piirissä on noin 60 lasta. Varhaiskasvatuksen henkilökunta on motivoitunutta ja toimintatapamme perustuu positiiviseen pedagogiikkaan.

Padasjoen kunta on viihtyisä paikka elää ja tarjoaa loistavat mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen. Läheltä löytyy muun muassa Evon retkeilyalue sekä Päijänteen ja Isojärven kansallispuistot. Henkilöstöetuna on maksuton kunnan uimahallin ja kuntosalin käyttö.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 §:n mukainen kelpoisuus. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.
Hakuaika päättyy 30.4.2021.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: Varhaiskasvatusjohtaja Minna Myllykangas (minna.myllykangas@padasjoki.fi)

Padasjoen kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Kellosalmentie 20, 17500 Padasjoki

Sinulle suositellut työpaikat