Kajaanin varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen erityisopettajaa Kätönlahden päiväkotiin, uuteen pienennettyyn ryhmään, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.8.2021 alkaen.

Oletko sensitiivinen, kehitysmyönteinen, innovatiivinen ja huumorintajuinen varhaiskasvatuksen erityisopettaja? Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat kehittyä työssäsi jatkuvasti. Lapsi ja hänen tarpeensa ovat työsi keskiössä. Olet ottanut varhaiskasvatussuunnitelman haltuun ja osaat käyttää sitä työssäsi. Arvostamme hyvää asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Kajaanin varhaiskasvatuksessa on myönteinen asenne kehittämiselle ja koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Lapsen osallisuus, positiivinen pedagogiikka, pedagoginen dokumentointi sekä tunne- ja vuorovaikutustaidot ovat koko Kajaanin varhaiskasvatuksen yhteisiä painopistealueita.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 §:n mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella tai kasvatustieteen maisteri pääaineenaan erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Maksamme kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisen palkan lisäksi varhaiskasvatuksen erityisopettajille 146,78-265,63€ pedagogista lisää ja lisäksi kasvatustieteen maisterin tutkinnosta, jossa pääaine on varhaiskasvatus tai erityispedagogiikka 100€.

Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa otetaan huomioon myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat ja alaa opiskelevat. Tällöin tehtävä täytetään määräaikaisesti.

Valinnassa otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungilta lomautetut ja työnteon keskeytyksellä olevat henkilöt, mikäli he täyttävät kelpoisuusehdot.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja todistus huumausainetestistä.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa: https://kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset toimitetaan osoitteella Kajaanin kaupunki/varhaiskasvatus Pohjolankatu 13 87100 Kajaani.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Helena Kärmeniemi p. 044 710 0766, sähköpostiosoite muotoa: etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus

www.kajaani.fi


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat