Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Kemin kaupunki

Kemin kaupungin varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen erityisopettajaa (veo) toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Tule osaksi kolmen veon tiimiä. Pääset luomaan ja kehittämään uuden hirsipäiväkodin toimintamallia ja työyhteisön käytäntöjä rakenteilla olevaan Pajarinrannan päiväkotiin, joka otetaan käyttöön 11/2021.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat tuen tarpeisten lasten varhaiskasvatuksen suunnittelusta, toteuttamisesta, pedagogisesta dokumentoinnista sekä arvioinnista yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Pidämme tärkeänä lapsen sensitiivistä kohtaamista ja arjen toimivia rakenteita.

Sinulta toivomme positiivista asennetta, erityisen tuen osaamista arjen toiminnassa sekä varhaiskasvatuksen erityisentuen prosessin tuntemista. Luemme eduksi aiemman kokemuksen erityisopettajan tehtävistä varhaiskasvatuksessa.

Sitoudut Kemin varhaiskasvatuksen laatulupausten pohjalta tehtävään varhaiskasvatustyöhön. Edesautat omalla toiminnallasi tasa-arvon ja laadun edistämistä lasten edun mukaisesti. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaitoja, itsenäistä työotetta ja organisointikykyä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain 540/2018 30 § mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan pätevyys. Työ alkaa mahdollisimman pian. Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan (2782,29 €/kk). Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Hakemukset lähetetään sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy viimeistään 31.12.2021 klo 12.00 tai silloin, kun varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävä saadaan täytettyä.

Lisätietoja

https://www.kemi.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaisa Rauvala, vt. sivistysjohtaja, 0407418946, kaisa.rauvala@kemi.fi

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.


Osoite: Valtaojankatu 1, 94100 Kemi

Sinulle suositellut työpaikat