Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Mustasaaren kunta

Sivistyspalvelut / Mustasaaren kunnan varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen erityisopettajaa (pidennetty hakuaika).

Määräaikainen virkasuhde alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 31.7.2022.

Haemme kiertävän varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, joka on innostunut työstään ja haluaa toteuttaa ja kehittää laadukasta erityispedagogiikkaa.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat esiopetuksessa ja varhaiskasvatuksessa olevien lasten erityispedagogiikasta. Toteutat tukitoimia yhteistyössä varhaiskasvatuksen opettajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Hyvä yhteistyö huoltajien kanssa on meille tärkeää, ja sitä ylläpidetään säännöllisillä tapaamisilla ja keskusteluilla sekä lapsen henkilökohtaisen varhaiskasvatussuunnitelman jatkuvalla kehittämisellä ja arvioinnilla.

Sinulla on vahva pedagoginen työote, myönteinen ja aktiivinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kohdata lapset aidosti.

Tarjoamme sinulle mukavan työpaikan myönteisessä ja työhönsä sitoutuneessa tiimissä. Sinulla on mahdollisuus kehittymiseen ja täydennyskoulutukseen, ja saat työhösi tukea henkilökohtaiselta mentorilta. Kannustamme kokeilemaan uutta ja työskentelemään ratkaisukeskeisesti.

Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Kielitaitovaatimuksena on ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä suomen kielen osaaminen arjen työtilanteissa.

Virkaan valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Työ on kokoaikainen. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Koeaika on kolme kuukautta.

Hakemukset vain Kuntarekryn (kuntarekry.fi) kautta viimeistään 27.10.2021.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen päällikkö Anna Törnroos-Mård, anna.tornroos-mard@mustasaari.fi, puh. 044 727 1255.

Lisätietoja

Mustasaaren kunta, sivistyspalevelut

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla.

Lähetä hakemuksesi meille!


Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Sinulle suositellut työpaikat