test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on uudelleen haettavana

VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJA ohjaamaan ja toteuttamaan Varhaisen puuttumisen ja tukimuotojen vakiinnuttaminen sekä varhaiskasvatuksen henkilöstön ohjaus -hanketta ajalle 1.1. - 31.7.2022.

Kalajoen varhaiskasvatus on saanut hankkeelle Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustusta vuosille 2021-2022. Ohjaava varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii yhteistyössä varhaiskasvatuksen erityisopettajan kanssa ja kiertää kaikissa Kalajoen varhaiskasvatusyksiköissä (sekä kunnallisissa että yksityisissä) ohjaten ryhmissä varhaiskasvatuksen henkilökuntaa pedagogisten asiakirjojen täyttämisessä, tuen suunnittelussa ja eri menetelmien käyttöönotossa sekä ryhmissä että yksittäisten lasten ohjaamisessa, tuottaa tarvittavaa materiaalia varhaiskasvatuksen käyttöön sekä osallistuu vanhempien ja yhteistyötahojen kanssa tehtävään yhteistyöhön. Odotamme sinulta varhaiskasvatuksen ammatillisen osaamisen lisäksi kokemusta erityisopetuksesta ja -kasvatuksesta.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta työn kehittämiseen. Kalajoen kaupunki kansainvälistyy, joten työntekijöiden eri kielten, erityisesti englannin ja venäjän, hallinta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Hakijalla täytyy olla kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, tai kasvatustieteen maisterin tutkinto pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita myös varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuuden omaava.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävässä noudatetaan 3 kk koeaikaa.


Hakemus tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 12.12.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja: varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, elina.nygard@kalajoki.fi, puh 044 4691 263 ja varhaiskasvatusohjaaja Heli-Leena Yli-Parkas, heli-leena.yli-parkas@kalajoki.fi, puh. 044 4691 848. Tiedustelut puhelimitse klo 8-10 välisenä aikana.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, elina.nygard@kalajoki.fi, puh 044 4691 263 ja varhaiskasvatusohjaaja Heli-Leena Yli-Parkas, heli-leena.yli-parkas@kalajoki.fi, puh. 044 4691 848. Tiedustelut puhelimitse klo 8-10 välisenä aikana.

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat