Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Paimion kaupunki

Paimion kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee varhaiskasvatuksen erityisopettajaa Jokelan päiväkodin integroituun erityisryhmään 1.8.2022 alkaen.

Kodinomainen Jokelan päiväkoti sijaitsee Paimion keskustassa Jokelan koulun ja Paimion lukion naapurissa. Päiväkodissa on yhteensä 33 lasta Reimarien ja Ankkureiden ryhmissä. Päiväkodin toimintakulttuuri on inklusiivinen ja yhteisöllinen. Haluamme, että jokainen lapsi ja henkilökunnan jäsen tuntee olevansa arvostettu ja kuuluvansa joukkoon. Toiminnassa painotamme leikkiä ja liikuntaa. Kielen ja vuorovaikutuksen tuen menetelmät ovat tärkeä osa koko päiväkodin pedagogiikkaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Jokaisella työntekijällä on tärkeä rooli hyvinvoivan työyhteisön rakentajana. Kaupungin varhaiskasvatuksen erityisopettajien tiimi kokoontuu säännöllisesti, joten ammatillinen tuki ja yhteistyö toimivat hyvin.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa integroidun erityisryhmän toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista yhdessä tiimin kanssa sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta. Lisäksi erityisopettaja vastaa päiväkodin toisen ryhmän erityisopetuksen konsultoinnista. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2760 € kuukaudessa sekä mahdolliset lisät.

Työsuhde edellyttää varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaista kelpoisuutta, varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuuden lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Haussa huomioidaan myös valmistumassa olevat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää erityispedagogista osaamista, kehittämismyönteisyyttä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja tehtävän edellyttämiä tietoteknisiä taitoja.

Paimion kaupungissa tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen organisaation, jossa arvostetaan yhteisöllisyyttä sekä avointa ja positiivista, huumorilla höystettyä työskentelyilmapiiriä. Henkilöstöllä on hyvät mahdollisuudet osallistua täydennyskoulutuksiin sekä koko kaupungin varhaiskasvatuspalvelujen kehittämiseen esimerkiksi hankkeiden ja kehittämistyöryhmien puitteissa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan joukkoomme.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkua esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävissä on kuuden kuukauden koeaika.


Lisätietoja

http://www.paimio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Päivä Kylén, p. 02 4745434, paivi.kylen@paimio.fi

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Jokelan päiväkoti

Paimio on 11 000 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 500 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Paimion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Vanha Turuntie 2, 21530 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat