Skip to main content
test

Ylitornion kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana 16.5.2022 klo 15.00 mennessä
VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAN toimi

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja osallistuu yhdessä varhaiskasvatuksen henkilöstön ja monialaisten toimijoiden kanssa tukea tarvitsevan lapsen kehityksen ja oppimisen tuen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin.

Lisäksi hän tukee osaltaan henkilöstöä pedagogisen toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa sekä osallistuu yhteistyössä toiminnan kehittämiseen. Tehtävään kuuluu toimia kiertävänä varhaiskasvatuksen erityisopettajana kunnan kaikissa varhaiskasvatusyksiköissä. Varhaiskasvatuksen tulosalueen kokonaisuuteen kuuluu kaksi päiväkotia, kaksi ryhmäperhepäiväkotia ja perhepäivähoitoa.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Tehtävään valittavalta edellytetään joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista kehittämisotetta.

Työsuhteen aloittamisajankohta on 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse osoitteeseen Ylitornion kunta/Varhaiskasvatus, Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: varhaiskasvatusjohtaja Päivi Yliniva puh. 0400-220368, paivi.yliniva@ylitornio.fi.

Lisätietoja

Ylitornion kunta

Ylitornio on n. 3 900 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio

Sinulle suositellut työpaikat