Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Joutsan kunta

Joutsan kunta hakee määräaikaista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa ajalle 1.8.2022-31.12.2023. Tehtävään voi sisältyä tunteja myös perusopetuksen alaluokilta ja näiden tuntien määrä voi muuttua lukuvuoden 2022-2023 aikana. Pääpaino on kuitenkin varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 30§:n mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot (joista säädetään valtioneuvoston asetuksella) tai kasvatustieteen maisterin tutkinto, jonka pääaineena on erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat. Arvostamme aiempaa työkokemusta varhaiserityiskasvatuksen tehtävistä, kehittävää työotetta ja yhteistyötaitoja.
Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös erityispedagogiikan opintoja suorittaneet ja työkokemusta erityisopetuksesta omaavat kelpoisuutta vailla olevat hakijat voidaan ottaa huomioon.
Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen.

Lisätietoja

http://www.joutsa.fi
https://www.joutsa.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hyvinvointi- ja sivistysjohtaja Mika Sirkka p. 0405335619, mika.sirkka@joutsa.fi
varhaiskasvatuksen esimies Annikki Lehto, p 040 821 7176, annikki.lehto@joutsa.fi

Lisätietoja

Joutsan kunta

Oletko miettinyt, millaista olisi työskennellä keskellä kauneinta Järvi-Suomea, ylväiden havumetsien ja kimmeltävien vesistöjen rauhassa? Missä on tilaa vapaa-ajan unelmille ja perhe-elämälle? Sen Sinullekin tarjoaa kätevän kokoinen kuntamme eteläisessä Keski-Suomessa, missä on mahdollisuus avaraan asumiseen, järkeviin työmatkoihin, turvalliseen koulutiehen ja aktiiviseen harrastamiseen - hae siis Joutsan kunnalle!


Osoite: Koulutie 2, 19650 Joutsa
Joutsan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat