Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Iin kunta

Haemme kiertävää varhaiskasvatuksen erityisopettajaa (VEO) kolmen veon ammatilliseen tiimiin. Veo on mukana suunnittelemassa, toteuttamassa ja arvioimassa lapsen varhaiskasvatuksen arkeen tarvittavia tukimuotoja. Tavoitteena on tukea perheitä ja varhaiskasvatuksen henkilöstöä lapsen kasvuun ja oppimiseen liittyvissä asioissa sekä havaita lapsen tuen tarve riittävän varhain.

Toivomme sinun omaavan hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä herkkyyttä kohdata lämpimästi ja ammatillisesti eri ikäiset lapset ja heidän perheensä sekä henkilöstö. Arvostamme vastuullisuutta, joustavuutta, myönteistä ja itsenäistä työotetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Iin varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat hyvinvointitaidot, osallisuus ja positiivinen pedagogiikka.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 §:n mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus. Haussa huomioidaan myös tutkintoonsa valmistumassa olevat hakijat. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää rikosrekisteriote. Kiertävän työn luonteen vuoksi oman auton käyttö on välttämätöntä.

Tehtävää haetaan kuntarekry-palvelun kautta 1.7.2022 kello 15 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä 21.-22.6. klo 8-16 välillä
varhaiskasvatuksen erityisopettaja Pia Heikkilä 040 3578107 pia.heikkilä@ii.fi

Lisätietoja

Iin kunta, Opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut

Ii on kasvava, elinvoimainen, luovasti uudistuva kunta - Iissä on ideaa!

Iin kunta on savuton kunta.


Osoite: Jokisuuntie 2, 91100 Ii
Iin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat