Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Muhoksen kunta

Haemme Muhokselle aktiivista ja kehittämismyönteistä VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAA vakinaiseen toimeen 29.08.2022 alkaen.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat Päivärinteen päiväkodin ja perhepäivähoidon tukea tarvitsevien lasten kehityksen, oppimisen ja hyvinvoinnin tuesta. Toimenkuvaan kuuluu myös osa-aikainen erityisopetus. Toimit päiväkodin varhaiserityiskasvatuksen asiantuntijana ja vastaat päiväkodin lasten erityispedagogisesta arvioinnista sekä osallistut koko työyhteisön osaamisen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimeen on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30§ mukainen kelpoisuus. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä taitoa toimia kasvatusyhteistyössä monialaisen tiimin ja perheiden kanssa.

Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.muhos.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat vs. varhaiskasvatusjohtaja puh. 044 4970 115 ja perhepäivähoidonohjaaja Kirsti Hyvärinen p.044 4970116
etunimi.sukunimi@edumuhos.fi

Lisätietoja

Muhoksen kunta, Opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut, Varhaiskasvatus

Muhos on runsaan 9000 asukkaan kasvava kunta, joka sijaitsee 35 km Oulusta kaakkoon. Muhoksen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Asematie 14, 91500 Muhos
Muhoksen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat