Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Hausjärven kunta

Tule tekemään tärkeää työtä varhaiskasvatuksessa Hausjärvellä!
Haemme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa kunnallisiin varhaiskasvatusyksiköihimme. Tehtävänä on olla kehittämässä varhaiskasvatuksen toimintaa, ja toiminnan lähtökohtana on lasten tarpeet sekä kasvun ja kehityksen mahdollisimman varhainen tukeminen ryhmissä yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Arvostamme varhaiskasvatuksen osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kokemusta varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävistä.
Tehtäväsi on yhdessä ryhmän muun henkilöstön kanssa suunnitella, toteuttaa ja arvioida toimintaa lapsille, joilla on erilaisia tuen tarpeita. Toimit ryhmissä/varhaiskasvatuksen yksiköissä varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan asiantuntijana ja osallistut erityisopetuksen antamiseen.

Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tehdä työsi mahtavassa työyhteisössä varhaiskasvatuksen yksiköissä. Kuulut kunnan varhaiskasvatustiimiin, saat olla mukana seudullisessa yhteistyössä, osallisena hankkeissa ja sekä tehdä yhteistyötä lasten kanssa toimivien tahojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30§ mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus.

Työssä noudatetaan yleistyöaikaa (38,25h/viikko), ja työsuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Lisäksi valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä. Palkka on 2990,18€/kk+2% yleiskorotus.
Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta 21.8.2022 klo 15 mennessä.

Lisätietoja

http://www.hausjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Tuula Tamminen p. 019 758 6691 tuula.tamminen@hausjarvi.fi ja

Lisätietoja

Hausjärven kunta, varhaiskasvatus

Hausjärvi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kanta-Hämeessä keskellä kaikkea.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat