Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Siilinjärven kunta

Oletko uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaisen toiminnan, suunnittelun, kehittämisen ja arvioinnin erityisosaaja. Hyvä, sillä juuri Sinulle on tarjolla Siilinjärven kunnassa vakinainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävä Päiväkoti Pilvilinnassa.

Erityisopettajan tehtävä on auki pienten erityisryhmässä. Sinun lisäksi ryhmän henkilöstönä toimii varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sekä ryhmäavustaja. Tulevana tiiminvetäjänä saat kokeneen ja työhönsä sitoutuneen tiimin. Päiväkodissa on myös esioppilaiden erityisryhmä, joten kollegiaalista tukea on saatavilla.

Päiväkoti Pilvilinnassa on hyvä yhdessä tekemisen meininki. Pedagogisessa johtamisessa pidämme tärkeinä kuuntelevuutta ja keskustelevuutta. Hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme. Tiimityön ja työhyvinvoinnin kehittäminen ovat tärkeällä sijalla arvostuksessamme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta vaikuttaa työhösi ja työyhteisöösi. Kuulumalla Siilinjärven kunnan erityisvarhaiskasvatuksen suunnitteluryhmään, voit osallistua myös kuntatason varhaiserityisopetuksen kehittämistyöhön.

Kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Kelpoisuus tulee olla saavutettu tehtävän hakuajan päättymiseen mennessä. Lisäksi edellytetään oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös ne hakijat, joilla on varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus sekä kiinnostus/perehtyneisyys erityisvarhaiskasvatukseen. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä täytetään määräaikaisesti 31.7.2023 saakka

Tehtäväkohtainen palkka 2768,80 €/kk määräytyy KVTES:n ja Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodin johtaja Aulikki Hartikainen, puh. 044 740 1660

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen ja ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikka on savuton.


Osoite: Isoharjantie 3, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat