Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksen vastuualueella on haettavana neljä varhaiskasvatuksen erityisopettajan vakituista työsuhdetta 2.1.2023 alkaen.

Oletko sinä etsimämme osaaja, joka tarttuu tilanteisiin ja haluaa olla mukana kehittämässä varhaiserityiskasvatusta? Odotamme sinulta rohkeutta toimia asiantuntijan roolissa, kiinnostusta päivittää osaamistasi ja toteuttaa osaltasi kehittävää työotetta.

Kotkan varhaiskasvatuksessa on esiopetus mukaan luettuna noin 1800 lasta. Syksystä 2022 alkaen varhaiskasvatuksen erityisopettajia on 13, jolloin he työskentelevät kunkin päiväkodin johtajan työkokonaisuudessa. Kotkan varhaiskasvatuksessa kannustamme hyvän huomaavaan pedagogiikkaan sekä lapsia liikkuvaan elämäntapaan. Tehtävien sijoittumispaikat ovat Karhulan ja Länsi-Kotkan varhaiskasvatusalueiden päiväkodeissa.

Haemme joukkoomme ammattilaisia, joiden työssä näkyvät sitoutuneisuus, sensitiivinen vuorovaikutus, arvostava kasvatusyhteistyön toteuttaminen sekä myönteinen ajattelu. Työhön kuuluu varhaispedagogiikan tukitoimien, varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen tuen asiantuntijuuden sekä koordinoinnin toteuttamista yhteistyössä kasvatus- ja opetushenkilöstön kanssa. Työskentelyn tukena ovat aktiiviset vertais- ja kehittämisverkostot.

Etsimme varhaiskasvatuksen erityisopettajia, joilla on lain 540/2018 mukainen kelpoisuus ja erityisopetuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot (asetus 608/2005) tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Tehtäviin valittujen on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote. Tehtävissä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtäviä haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Merikaupunki Kotka on kansainvälisesti verkostoitunut Itämeren vetovoimainen kasvukeskus ja seudullaan suurin työnantaja. Upea merellinen asuinympäristö luo hyvinvointia ja tarjoaa lukuisia harrastusmahdollisuuksia. Kotkan kaupungissa arvostetaan sosiaalista huolenpitoa, elinikäistä oppimista sekä puhdasta ja viihtyisää ympäristöä. Kotkalaisuus on rohkeutta tarttua uusiin asioihin, muuttaa ja muuttua. Kotkan kaupungissa halutaan pitää huolta työntekijöistä, jotka ovat toimintamme tärkein voimavara.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen raili.liukkonen@kotka.fi p. 0400 556 296
varhaiserityiskasvatuksen suunnittelija Taina Mättö taina.matto@kotka.fi p. 040 120 8722

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat