Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Uudenkaupungin kaupunki

TULE VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAKSI UUTEENKAUPUNKIIN!

Olemme selvittäneet henkilöstöltämme, mikä varhaiskasvatustyössä Uudessakaupungissa on erityisen hyvää ja missä puolestaan voisimme kehittyä entistä paremmiksi. Kehuja saavat odotetusti ihanat pienet asiakkaamme perheineen, mutta olemme erityisen iloisia, että työtyytyväisyyttä lisäävät merkittävästi toimivat ja pidetyt työyhteisöt, mukavat työkaverit sekä sujuva yhteistyö.

Uudenkaupungin varhaiskasvatuksessa henkilöstölle hankitaan vuosittain työvaatteita, mikä on yksi konkreettinen esimerkki työolosuhteisiin myönteisesti vaikuttavista ratkaisuistamme. Lisäksi tuemme jopa tutkintoon johtavaa kouluttautumista oman työn ohella mikä antaa mahdollisuuden pätevöityä esim. varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäviin organisaatiossamme. Uskallamme kehua työpaikkojamme hyviksi jo nyt, ja tavoitteenamme on kehittyä henkilöstöämme kuunnellen varhaiskasvatuksen ammattilaisten ensisijaisesti valitsemaksi työpaikaksi myös tulevaisuudessa. Organisaatiossamme ollaan esimerkiksi ottamassa käyttöön uutta liikunta- ja kulttuurietuutta vuoden 2023 aikana.

Etsimme joukkoomme VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAA (vakanssi 1003) vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen.

Tulet työskentelemään alueellisena varhaiskasvatuksen erityisopettajana. Yhdessä muiden alueellisten varhaiskasvatuksen erityisopettajien kanssa muodostatte varhaiserityiskasvatustiimin kehittäen Uudenkaupungin erityisvarhaiskasvatusta.

Arvostamme vahvaa erityispedagogista osaamista sekä innostunutta ja kehittävää työotetta.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuusvaatimukset perustuvat varhaiskasvatuslakiin (540/2018). Kelpoisuusvaatimuksena on joko kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot (joista säädetty valtioneuvoston asetuksella) tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen voidaan valita hakija, joka täyttää kelpoisuusehdon viimeistään 18.6.2023 mennessä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa, tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti henkilöllä, jolla ei ole kelpoisuusehdon edellyttämää tutkintoa suoritettuna. Määräaikaisuuden kesto on tällöin 1.8.2023 - 31.7.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo skannattuna tai toimitetaan niistä paperikopiot osoitteella: Uudenkaupungin kaupunki, Varhaiskasvatus, Annina Kiiveri, Mörnenkatu 2, 23500 Uusikaupunki.

Hakuaika päättyy 23.3.2023. Työsuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen johtaja Annina Kiiveri, puh. 040 525 4473.

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut

Uusikaupunki on vireä ja lapsiystävällinen kaupunki lounaisrannikolla. Elämänlaatua Uudessakaupungissa luovat viihtyisä ja turvallinen elinympäristö, erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut.

Noudatamme savuttoman työpaikan periaatetta.


Osoite: Mörnenkatu 2, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat