Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan vakinainen tehtävä 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu Tikanpellon päiväkotiin ja esikoulu Pesäpuuhun.

Tikanpellon päiväkoti on avoinna arkipäivisin n. klo 6.30 - 17.00. Päiväkodissa on kolme ryhmää ja lisäksi Tuppuralan koulun yhteydessä toimiva esikoulu Pesäpuu. Päiväkodin verkkosivuihin voi tutustua osoitteessa www.oppiminen.mikkeli.fi

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii yksikkönsä erityispedagogiikan asiantuntijana 0-7 -vuotiaiden lasten kasvuun ja oppimiseen liittyvissä tehtävissä. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja suunnittelee tukea tarvitseville lapsille heille sopivaa kasvun ja oppimisen tukea yhdessä huoltajan, varhaiskasvatushenkilöstön ja monialaisten toimijoiden kanssa. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös ohjata henkilöstöä ja jakaa heille erityispedagogista osaamista. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa yhdessä päiväkodin johtajan kanssa yksikön varhaiserityiskasvatuksen ylläpidosta ja kehittämisestä.

Alle 3-vuotiaiden ryhmässä työskentelee yksi varhaiskasvatuksen opettaja ja 2 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Isompien lasten ryhmissä ryhmässä tiimiin kuuluvat 1-2 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 1-2 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Tikanpellon päiväkodissa toimii myös tuettu pienryhmä, ja siinä kasvatushenkilöstönä on kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa, yksi varhaiskasvatuksen lastenhoitaja ja yksi varhaiserityiskasvatuksen avustaja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain 30 §:n tai 75 §:n siirtymäsäännökseen mukainen kelpoisuus.

Työaika on keskimäärin 38,25 tuntia/viikko.

Mikkelin kaupungissa on ilo kasvattaa. Tule mukaan rentoon ja aktiiviseen varhaiskasvattajien joukkoon. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta, joustavasti lapsen ja perheen tarpeet huomioiden. Arvostamme pedagogista, kehittämismyönteistä ja sensitiivistä työotetta. Odotamme työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työyhteisön jäseniin. Varhaiskasvatustyötä ohjaavat valtakunnalliset varhaiskasvatussuunnitelman perusteet ja paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma.

Hakuaikaa on jatkettu, tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry.fi -palvelun kautta 19.6.2023 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koordinoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja
Jaana Romppanen
p. 044 794 5503
jaana.romppanen(at)sivistys.mikkeli.fi
Tikanpellon päiväkodinjohtaja
Anu Kaasalainen
p. 050 311 7489
anu.kaasalainen(at)sivistys.mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Päiväkodit, Tikanpelto

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukaan palveleminen.


Osoite: Telkänkatu 8, 50190 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat