Skip to main content
test

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana

ryhmässä työskentelevän VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAN yksi (1) vakituinen työsuhde 1.8.2023 alkaen.

Työsuhteen alkusijoituspaikka on Marttilantien päiväkodissa.

Hae meille varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi ja tule rakentamaan viiden tähden varhaiskasvatusta!

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa päiväkodissa oman lapsiryhmän opetuksesta, kasvatuksen ja kehityksen tukemisesta yhdessä työtiimin ja huoltajien kanssa. Arvostamme esiopetuspätevyyttä, mutta se ei ole edellytys valinnalle. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa erityisen tuen järjestelyistä varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa.

Lapsen arvostava kohtaaminen ja positiivinen pedagogiikka ovat arvojamme. Päiväkodissamme näkyvät vahvasti pienryhmätoiminta, osallisuus ja moninaisuuden arvostaminen. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut varhaiskasvatuksen opettajat sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitajat. Esihenkilösi ovat aina valmiina tukemaan sinua. Meillä on kannustava työyhteisö, jossa on hyvässä tasapainossa sekä kokeneita konkareita että uusia alan ammattilaisia. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä huumorin keinoin.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta työn kehittämiseen. Odotamme sinulta varhaiskasvatuksen ammatillisen osaamisen lisäksi kokemusta erityisopetuksesta ja -kasvatuksesta. Kalajoen kaupunki kansainvälistyy, joten työntekijöiden eri kielten hallinta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus), sekä lisäksi erilliset varhaiskasvatuksen erityisopettajan opinnot tai varhaiserityisopettajan koulutus.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetusalan henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemus tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 26.3.2023 klo 18.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marttilantien päiväkodin johtajat Hannamari Löf-Pentinpuro, hannamari.lof-pentinpuro@kalajoki.fi, puh. 044 4691 243 ja Hanna-Riina Puranen, hanna-riina.puranen@kalajoki.fi, puh. 044 4691 698 sekä varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, elina.nygard@kalajoki.fi, puh. 044 4691 263. Tiedustelut puhelimitse klo 9-11 välisenä aikana.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marttilantien päiväkodin johtajat Hannamari Löf-Pentinpuro, hannamari.lof-pentinpuro@kalajoki.fi, puh. 044 4691 243 ja Hanna-Riina Puranen, hanna-riina.puranen@kalajoki.fi, puh. 044 4691 698 sekä varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, elina.nygard@kalajoki.fi, puh. 044 4691 263. Tiedustelut puhelimitse klo 9-11 välisenä aikana.

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Päiväkodit

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat