Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Siikajoen kunta

Siikajoen kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana kiertävän varhaiskasvatuksen erityisopettajan vakinainen tehtävä 1.8.2023 alkaen.

VEOna toimit lapsiryhmien arjessa yhdessä varhaiskasvatuksen henkilöstön kanssa. Yhteisenä tavoitteenamme on havaita lapsen tuen tarve riittävän varhain. Olet mukana suunnittelemassa, toteuttamassa ja arvioimassa lapsen varhaiskasvatuksen arkeen tarvittavia tukimuotoja sekä tukemassa perheitä ja varhaiskasvatuksen henkilöstöä lapsen kasvuun ja oppimiseen liittyvissä asioissa.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä monipuolista kokemusta varhaiserityiskasvatuksen työtehtävistä. Kiertävän työn luonteen vuoksi oman auton käyttö on välttämätöntä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 §:n mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti. Kelpoisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäväkohtainen palkka on 2976,17 €/kk. Työaika on 38,25 h/vko.

Työ alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 31.3.2023 klo 15.00 mennessä.

Siikajoen kunta on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sari Mällinen, varhaiskasvatusjohtaja, puh. 040 3156 301, etunimi.sukunimi@siikajoki.fi
Anne Heikkilä, Satumetsän päiväkodin johtaja, puh. 040 3156 377, etunimi.sukunimi@siikajoki.fi

Lisätietoja

Siikajoen kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Virastotie 5 A, 92400 Ruukki
Siikajoen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat