Skip to main content
test

Sodankylän kunta hakee varhaiskasvatuksen konsultoivaa erityisopettajaa vakituiseen virkaan 1.8.2023 alkaen. Työsuhteen alussa virka sijoittuu Paulaharjun päiväkotiin. Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat tukea tarvitsevien lasten havainnoinnista, tuen tarpeen arvioinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä henkilökunnan sekä huoltajien kanssa. Tulet toimimaan erityispedagogiikan asiantuntijana Paulaharjun päiväkodin tiimeissä sekä perhepäivähoidossa ja pääset tekemään moniammatillista yhteistyötä tukea tarvitsevien lasten asioissa. Päiväkodin etäyksikkö Pikku-Hukka sijaitsee n. 20 km päässä Vaalajärvellä, joten oma auto on työssä välttämätön.

Arvostamme hyviä tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ottaa vastuuta tiimien ja työyhteisön toimintakulttuurin pedagogisesta kehittämisestä.

Työsuhteen kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 § mukainen kelpoisuus. Palkkaus määräytyy Sodankylän kunnan työn vaativuuden arviointijärjestelmän (TVA) sekä OVTES:in mukaisesti.

Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakemukset tulee toimittaa 31.03.2023 klo 12 mennessä Kuntarekry-palvelun kautta. Haussa huomioidaan vuoden 2023 aikana varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi valmistuvat.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Paulaharjun päiväkodin johtaja Kerttu Kanerva p. 040 147 1449

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Hyvinvointi- ja sivistyspalvelut

Sodankylä on runsaan 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Kasarmintie 67, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat