Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Ikaalisten kaupunki

Oletko vuorovaikutuksen ja varhaiskasvatuksen tuen ammattilainen? Teetkö työtäsi ratkaisukeskeisesti, keskustellen ja lapsen osallisuutta edistäen? Jos vastauksesi on kyllä, olet juuri etsimämme henkilö täydentämään kehittyvää varhaiskasvatusyhteisöämme!


IKAALISTEN KAUPUNGIN VARHAISKASVATUS
hakee varhaiskasvatuksen erityisopettajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimien ja esihenkilöiden kanssa. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja työskentelee useammassa varhaiskasvatusyksikössä. Tehtävässä painottuvat inklusiivinen varhaiskasvatus lapsiryhmissä.

Varhaiskasvatuksen kolmitasoisen tuen osaamisen lisäksi arvostamme hyviä työyhteisötaitoja ja kehittävää työotetta. Painotamme lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja tekee moniammatillista yhteistyötä tukea tarvitsevien lasten asioissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kehittyvän toimintakulttuurin ja hyvän työyhteisön. Tule luomaan kanssamme laadukkaita varhaiskasvatuspalveluita ikaalislaisille lapsille! Tuemme hyvinvointiasi eri keinoin esim. erinomaisilla henkilöstöeduilla, e-passilla sekä sivistyspalveluiden työhyvinvointihankkeella.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus, 30 §

1)kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai

2)kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Haussa huomioidaan myös keväällä 2023 valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat. Tutkintotodistus tulee esittää ennen työsopimuksen laatimista.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2§:n tarkoittama rikostaustaote sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on 6kk.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Lisätietoja

https://ikaalinen.fi/kasvatus-ja-koulutus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Hanna Saine
hanna.saine@ikaalinen.fi
p. 0447301335

Lisätietoja

Ikaalisten kaupunki
Osoite: Vanha Tampereentie 9, 39500 Ikaalinen

Sinulle suositellut työpaikat