Skip to main content
test

Kangasalan kaupungissa on haettavana 27.3.2023 klo 15:00 mennessä konsultoivan varhaiskasvatuksen erityisopettajan vakituinen työsuhde.

Tule töihin osaksi Kangasalan kaupungin iloista ja ammattitaitoista varhaiskasvatuksen erityisopettajien tiimiä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkentän, jossa saa luvan kanssa myös leikkiä.

Nyt haettavana olevan työsuhteen keskeisimpiä tehtäviä on:

- Asiantuntijana toimiminen
- lapsen tuen tarpeen havaitsemisessa, suunnittelussa ja arvioinnissa.
- oppimisympäristöjen ja pedagogiikan kehittämisessä
- lasten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, kasvun ja oppimisen edistämisessä
- Varhaiskasvatus- ja opetussuunnitelmatyö sekä tuen tarpeessa olevien lasten henkilökohtaisten varhaiskasvatussuunnitelmien laatiminen yhteistyössä kasvatushenkilöstön kanssa
- Ohjaus, konsultointi ja koulutus
- Varhaiskasvatuksen kehityksen ja oppimisen tuen palveluihin liittyvä palveluohjaus
- Verkosto- ja yhteistyö
- lapsen tuen asioissa huoltajat, henkilöstö ja muut yhteistyökumppanit
- kehittämishankkeet
Kangasalan varhaiskasvatuksessa on erilaisia ammatillisia työryhmiä työn tekemisen tukena. Meillä on hyvät mahdollisuudet edistää osaamista ja ammattitaitoa koulutusten kautta ja päästä keskustelemaan työstä esim. mentorointiryhmissä samaa työtä tekevien kanssa. Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä erilaisia etuuksia (mm. Epassi, uimahalliliput) sekä hyvät työterveyspalvelut.

Vaadittava kelpoisuus on varhaiskasvatuksen opettajan tutkinto, jonka lisäksi erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Laki 540/2018

Edellytämme varhaiskasvatuksen erittäin hyvää tuntemusta sekä erityispedagogiikan osaamista ja
ja kykyä sen monipuoliseen soveltamiseen opetuksen, kasvatuksen ja hoidon kokonaisuudessa huomioiden koko varhaiskasvatuksen palvelualueen tarpeet. Lisäksi odotamme valmiuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen, ylläpitämiseen ja arviointiin sekä kehityksen ja oppimisen tuen muuttuvien tarpeiden tiedostamista. Edellytämme kykyä lasten hyvinvoinnin ja yksilöllisen oppimisen tukemiseen, edistämiseen ja kehittämiseen sekä varhaiskasvatuksen erityispalveluihin liittyvän lainsäädännön ja palvelujärjestelmien tuntemista.

Lisäksi edellytämme Suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Palvelussuhteen alussa käytetään koeaikaa.

Hakijat haastatellaan pe 31.3.2023.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi
https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Hannu Päivinen p.050 5975719 ja koordinoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja Minttu Mali p. 040 1336221

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.


Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat