Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Kemin kaupunki

Kemin kaupungin varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen erityisopettajia (veo) toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Tule osaksi veon tiimiä. Pääset luomaan ja kehittämään uutta toimintamallia ja työyhteisön käytäntöjä.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat tuen tarpeisten lasten varhaiskasvatuksen suunnittelusta, toteuttamisesta, pedagogisesta dokumentoinnista sekä arvioinnista yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Pidämme tärkeänä lapsen sensitiivistä kohtaamista ja arjen toimivia rakenteita.
Sinulta toivomme positiivista asennetta, erityisen tuen osaamista arjen toiminnassa sekä varhaiskasvatuksen erityisentuen prosessin tuntemista.

Sitoudut Kemin varhaiskasvatuksen laatulupausten pohjalta tehtävään varhaiskasvatustyöhön. Edesautat omalla toiminnallasi tasa-arvon ja laadun edistämistä lasten edun mukaisesti sekä tuen uudistumisen jalkauttamista. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaitoja, itsenäistä työotetta ja organisointikykyä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain 540/2018 30 § mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan pätevyys. Työ alkaa mahdollisimman pian. Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Hakemukset lähetetään sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://www.kemi.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Johanna Maunu 040-1216612

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Varhaiskasvatus

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.


Osoite: Valtakatu 26, 94100 Kemi
Kemin kaupunki - Savuton työpaikka Kemin kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat