Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Urjalan kunta

Viihtyisä ja vireä Urjalan kunta hakee varhaiskasvatuksen erityisopettajaa 16.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Urjalan varhaiskasvatus elää dynaamista ja kehittämismyönteistä aikaa. Kuntamme on koulutusmyönteinen ja Urjalassa satsataan lasten oppimisympäristöihin. Urjala sijaitsee eteläisellä Pirkanmaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella, noin 45 minuutin päässä Tampereelta. Työnantajana Urjalan kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava, vastuullinen ja työntekijäystävällinen. Työnantaja auttaa vuokra-asunnon hankinnassa ja asukkailleen kunta tarjoaa mahdollisuuden edulliseen kulkemiseen matkahuollon palvelusetelillä. Kunnan työntekijöiden käytössä on työsuhdepyöräetu, e-passi ja maksuton kuntosaliavain.

Arvostamme varhaiskasvatuksen osaamista, joustavuutta sekä kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa. Etsimme joukkoomme aktiivista, organisointikykyistä ja pedagogiikan taitavaa varhaiskasvatuksen erityisopettajaa. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii varhaiskasvatuksen asiantuntijana lapsen tuen tarpeen havaitsemiseen, suunnitteluun ja arviointiin liittyvissä asioissa. Erityisopettajan tehtäviin kuuluu oppimisympäristöjen ja pedagogiikan kehittäminen sekä lasten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, kasvun ja oppimisen edistäminen.
Työsuhteen kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen kelpoisuus. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös ei-kelpoiset tai opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat otetaan huomioon.

Palkkaus ja työehdot ovat OVTES:n mukaiset. Urjalan varhaiskasvatuksen erityisopettajan palkka on alueellisesti katsottuna hyvä. Hakemuksen liitteeksi tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Ennen työsuhteen alkamista tehtävään valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä laissa (504/02) tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.urjala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riitta Rajoo, varhaiskasvatuspäällikkö, riitta.rajoo@urjala.fi tai 040 335 4315

Lisätietoja

Sivistyspalvelukeskus

Kulttuuria kukkiva Urjala! Urjala on reilun 4500 asukkaan pieni kunta hyvien yhteyksien päässä Etelä-Pirkanmaalla. Puhallamme yhteen hiileen ja johdamme osallistavasti ja kannustavasti. Annamme mahdollisuuden vaikuttaa ja luomme kulttuurin joka kannustaa tavoitelähtöiseen ideointiin ja kokeiluihin. Rohkea Urjala näkyy ja kuuluu.

Urjalan kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Tampereentie 6, 31760 Urjala
Urjalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat