Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Heinolan kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Liity hyvään porukkaan ja tule tekemään varhaiskasvatustyötä osaavaan joukkoomme Heinolan kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin! Meillä on viisi varhaiskasvatusaluetta, joiden arjessa päiväkodin johtajat ovat aidosti läsnä. Lapsia meillä on n. 450 ja henkilöstöä n. 130. Varhaiskasvatuksen opettajista liki 90 % on kelpoisia ja lastenhoitajista kaikki. Alkuluokkatoiminta toteutuu kaikissa esiopetusta järjestävissä yksiköissämme.

Haemme lapsiryhmässä työskentelevää erityisopettajaa, jonka työskentely-yksikkö määrittyy kuluvan kevään aikana. Tehtävä täytetään 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Me täällä Heinolassa olemme satsanneet uusiin tiloihin sekä digilaitteisiin. Oma työpuhelin ja läppäri tukevat opettajien työntekoa. Päiväkodeissa on yhteiseen työkäyttöön myös tietokoneita ja IPadeja. Digipedagogiikan lisäksi olemme myös aktiivisia liikkujia. Päiväkodit ovat sitoutuneet retkeilemään (”pois pihasta -päivä”) lähiympäristössä ja hiihto sekä luistelu ovat osa talvista arkeamme. Eskarit saavat myös uimaopetusta uimahallissa. Panostamme myös lasten oppimisen tukeen. Meillä työskentelee neljä erityisopettajaa, erityiskasvatuksen asiantuntija ja perhekoordinaattori. Lisäksi lapsiryhmissä työskentelee erityiskasvatuksen päivähoitajia, jotka ovat kelpoisia myös varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin.

Työhyvinvoinnin tueksi meillä on käytössä Smartumin henkilöstöetu, työsuhdepyöräetuus, ilmaiset aamukahvit sekä tyhy-rahaa yhteisölliseen toimintaan. Lisäksi Heinolan kaupungin työntekijät pääsevät osallistumaan ilmaiseksi kaupungin järjestämiin erilaisiin liikuntaryhmiin (Kunnossa Kaiken Ikää). Järjestämme säännöllisesti myös koko henkilöstölle tarkoitettuja täydennyskoulutuksia, joiden sisältöön voi jokainen vaikuttaa. Hallinnollisessa työssä apunamme on myös varhaiskasvatuksen palvelusihteeri ja palveluasiantuntijat.

Tarjoamme sinulle energisen ja osaavan työyhteisön, vahvaa kollegiaalista tukea, mahdollisuuden kehittyä työssä ja vaikuttaa varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen kehittämiseen. Arvostamme joustavuutta, kehitysmyönteisyyttä, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa. Vuoropäiväkodissa toivomme valmiutta työskennellä mahdollisissa ilta- ja viikonloppuvuoroissa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuksen henkilöstö- ja kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 540/2018 mukainen pätevyys. Tehtävän palkka sijoittuu 2700e - 2900e välille työn vaativuuden mukaan. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävän hakuaika 3.3.2024 mennessä. Ryhmähaastattelut pidetään viikoilla 10-12 erikseen varhaiskasvatuksen opettajille, sosionomeille ja varhaiskasvatuksen erityisopettajille.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 3.3.2024 mennessä sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan sopivuuteen, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat haastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja. Haastatteluvalinnat tekevä esihenkilö arvioi hakijoita hakemuksen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja. Huomioithan vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita, eikä sisällä tunnistetietoja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riikka Hämäläinen p. 050 595 0153
Johanna Sompi p. 044 797 8620

Lisätietoja

Heinolan varhaiskasvatuspalvelut, yksikkö tarkentuu kevään aikana

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 674 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Rauhankatu 3, 18100 Heinola
Heinolan kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat