Varhaiskasvatuksen erityisopettaja lapsiryhmässä - Nivalan kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja lapsiryhmässä - Nivalan kaupunki

Nivalan kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa julistetaan haettavaksi toistaiseksi täyttämistä varten 1.8.2019 lukien

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimi lapsiryhmässä

Etsimme varhaiskasvatuspalveluihin oma-aloitteista, innostunutta ja työhönsä sitoutunutta erityispedagogiikan ammattilaista. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, lapsen kohtaamis- ja huomioimistaitoja sekä joustavaa ja kehittävää työotetta.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan työhön kuuluu päiväkodin erityisopettajan tehtävät päiväkodissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 2005/272 § 7 mukainen koulutus ja sen lisäksi suoritettu erikoistumiskoulutus tai jatkotutkinto.

Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös lastentarhanopettajan kelpoisuusvaatimuksen täyttävät hakijat, joilla ei ole suoritettuna erikoistumiskoulutusta. Näille hakijoille tarjoamme mahdollisuutta kouluttautua erityislastentarhanopettajaksi työn ohessa.

Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Toimen täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen 8.2.2019 klo 12:00 mennessä osoitteella www.kuntarekry.fi tai postittamalla hakemuksen os. Nivalan kaupunki, Varhaiskasvatus, PL 10, 85501 Nivala.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä jättää niistä kopiot haastattelijalle.

Lisätietoja

http://www.nivala.fi

varhaiskasvatusjohtaja Sari Suhonen, etunimi.sukunimi@nivala.fi p. 040 344 7460

Nivalan kaupunki, Kasvatus- ja koulutuspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Kalliontie 15, 85500,

Kasvava ja kehittyvä Nivala on noin 11 000 asukkaan monipuolinen maaseutukaupunki Kalajokilaaksossa. Nivala tarjoaa asukkailleen hyvät asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset harrastusmahdollisuudet. Kaupungin kasvatus- ja koulutuspalvelut edistävät lasten ja nuorten hyvinvointia. Nivalan varhaiskasvatuspalveluiden piirissä on noin 580 lasta. Varhaiskasvatusta järjestetään kuudessa kunnallisessa ja kahdessa yksityisessä päiväkodissa. ja perhepäivähoidossa.
Nivalan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan