Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Lempäälän kunta

Haemme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2022 asti.

Oletko juuri sinä etsimämme henkilö? Haluatko edelläkävijöiden joukkoon? Sykkiikö sydämesi erityisvarhaiskasvatukselle ja onko sinulla reppu täynnä ideoita varhaiskasvatuksen kehittämiseksi?

Kehityksen ja oppimisen tuki on osa laadukasta varhaiskasvatuksen toimintaa ja kuuluu kaikille sitä tarvitseville lapsille. Lempäälässä kasvun ja oppimisen tuki on osa varhaiskasvatusta. Yhdenvertaisuuden periaatetta noudattaen kaikille lapsille tarjotaan tukea ja osallistumisen mahdollisuus lapsen tarpeiden mukaisesti. Tuki nähdään jatkuvana prosessina, jossa tukitoimet aloitetaan heti tarpeen ilmaantuessa. Lempäälän kunnan varhaiskasvatuksessa on käytössä kolmiportaisen tuen malli. Kolmiportaisen tuen malli noudattelee perusopetuslain mukaista mallia. Omaat taidon luotsata, tukea ja ohjata henkilöstöä kehityksen ja oppimisen tuen
asioissa, pedagogisesti vaativassa varhaiskasvatuksen arjessa muutosten keskellä. Koet omaksesi havainnoivan ja ohjaavan työskentelytavan osana lapsiryhmien arkea. Toteutat osaltasi laadukasta opetuksen, kasvatuksen ja hoidon kokonaisuutta, jossa painottuvat kehityksen ja oppimisen tuen asiat, yhdessä varhaiskasvatuksen erityisopettajien työtiimin kanssa. Olet sensitiivinen, positiivinen, joustava, muutoksiin mukautuva ja arjen keskeneräisyyttä sietävä henkilö.

Jos löysit itsesi yllä olevista lauseista laita hakemus tulemaan, odotamme sinua innolla edelläkävijöiden joukkoon!

Kelpoisuus, varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen. Arvostamme innostunutta työotetta, vahvaa pedagogista osaamista, pienryhmäpedagogisia taitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valittujen on esitettävä ennen tehtävän vastaanottoa rikosrekisteriote.

Haastatteluja pidetään hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja, varhaiskasvatusyksikön johtaja/erityisvarhaiskasvatuksen esimies Sanna Paavolainen p. 050 383 9668. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)lempaala.fi
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, sähköpostilla tulleita hakemuksia ei huomioida hakuprosessissa.

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Sivistyksen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut

Lapsuus Lempäälässä - vahva silta tulevaisuuteen "Autamme jokaista lasta kiipeämään omalle vuorelleen, niin korkealle kuin mahdollista, yhteistyössä lasta ympäröivien turvallisten aikuisten kanssa."

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä noin 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä. Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Manttaalitie 15, 37500 Lempäälä

Sinulle suositellut työpaikat