test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Lempäälän kunta

Oletko juuri sinä etsimämme henkilö? Haluatko edelläkävijöiden joukkoon? Sykkiikö sydämesi erityisvarhaiskasvatukselle ja onko sinulla reppu täynnä ideoita varhaiskasvatuksen kehittämiseksi?

Kehityksen ja oppimisen tuki on osa laadukasta varhaiskasvatuksen toimintaa ja kuuluu kaikille sitä tarvitseville lapsille. Lempäälässä kasvun ja oppimisen tuki on osa varhaiskasvatusta. Yhdenvertaisuuden periaatetta noudattaen kaikille lapsille tarjotaan tukea ja osallistumisen mahdollisuus lapsen tarpeiden mukaisesti. Tuki nähdään jatkuvana prosessina, jossa tukitoimet aloitetaan heti tarpeen ilmaantuessa. Lempäälän kunnan varhaiskasvatuksessa on käytössä kolmiportaisen tuen malli. Kolmiportaisen tuen malli noudattelee perusopetuslain mukaista mallia.

Omaat taidon luotsata, tukea ja ohjata henkilöstöä kehityksen ja oppimisen tuen asioissa, pedagogisesti vaativassa varhaiskasvatuksen arjessa muutosten keskellä. Koet omaksesi havainnoivan ja ohjaavan työskentelytavan osana lapsiryhmien arkea. Toteutat osaltasi laadukasta opetuksen, kasvatuksen ja hoidon kokonaisuutta, jossa painottuvat kehityksen ja oppimisen tuen asiat. Olet tärkeä osa varhaiskasvatuksen erityisopettajien työtiimiä. Olet sensitiivinen, positiivinen, joustava, muutoksiin mukautuva ja arjen keskeneräisyyttä sietävä henkilö.

Jos löysit itsesi yllä olevista lauseista laita hakemus tulemaan, odotamme sinua innolla edelläkävijöiden joukkoon!

Kelpoisuus, varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen. Arvostamme innostunutta työotetta, vahvaa pedagogista osaamista, pienryhmäpedagogisia taitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottoa rikosrekisteriote.

Työpaikkahaastattelut pidetään 9.12.2021 aamupäivällä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa, varhaiskasvatusyksikön johtaja Sanna Paavolainen, puh. 050 3839 668, sanna.paavolainen@lempaala.fi
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Sivistyksen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut

Katso Lempäälän kunnan nettisivut/Varhaiskasvatus


Osoite: Manttaalitie 15, 37500 Lempäälä

Sinulle suositellut työpaikat