Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Lempäälän kunta

Oletko juuri sinä etsimämme henkilö? Haluatko edelläkävijöiden joukkoon? Sykkiikö sydämesi erityisvarhaiskasvatukselle ja onko sinulla reppu täynnä ideoita varhaiskasvatuksen kehittämiseksi?

Meillä on tarjolla varhaiskasvatuksen erityisopettajan vakituinen työsuhde sekä pitkä sijaisuus.

Lempäälässä kasvun ja oppimisen tuki on osa varhaiskasvatusta. Yhdenvertaisuuden periaatetta noudattaen kaikille lapsille tarjotaan tukea ja osallistumisen mahdollisuus lapsen tarpeiden mukaisesti. Tuki nähdään jatkuvana prosessina, jossa tukitoimet aloitetaan heti tarpeen ilmaantuessa. Lempäälän kunnan varhaiskasvatuksessa on käytössä kolmitasoinen tuen malli. Kolmitasoinen tuki noudattelee perusopetuslain mukaista mallia.

Omaat taidon luotsata, tukea ja ohjata henkilöstöä kehityksen ja oppimisen tuen asioissa, pedagogisesti vaativassa varhaiskasvatuksen arjessa muutosten keskellä. Koet omaksesi havainnoivan ja ohjaavan työskentelytavan osana lapsiryhmien arkea. Toteutat osaltasi laadukasta opetuksen, kasvatuksen ja hoidon kokonaisuutta, jossa painottuvat kehityksen ja oppimisen tuen asiat. Olet tärkeä osa varhaiskasvatuksen erityisopettajien työtiimiä. Olet sensitiivinen, positiivinen, joustava, muutoksiin mukautuva ja arjen keskeneräisyyttä sietävä henkilö.

Jos löysit itsesi yllä olevista lauseista laita hakemus tulemaan, odotamme sinua innolla edelläkävijöiden joukkoon!

Lempäälän varhaiskasvatuksessa tarjoamme innostavat, osaavat ja kehitysmyönteiset työyhteisöt sekä oman erityisopettajien vertaistiimin. Positiivisella johtamisella ja arjen organisoinnilla voimme vaikuttaa siihen, että työn innostusta ylläpitävät voimavaratekijät säilyvät, vahvistuvat ja kantavat myös muutoksissa ja haasteissa.

Kelpoisuus, varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen. Arvostamme innostunutta työotetta, pedagogista osaamista, pienryhmäpedagogisia taitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Sijaisuuteen voidaan huomioida myös henkilöt, joilla opinnot ovat vielä kesken.

Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valittujen on esitettävä ennen tehtävän vastaanottoa rikosrekisteriote.

Työpaikkahaastattelut pidetään keskiviikkona 5.10.2022 aamupäivällä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja, Kirsi Kurkinen, koordinoiva varhaiskasvatusyksikön johtaja puh. 040 1594326, kirsi-marja.kurkinen@lempaala.fi
Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Sivistyksen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut

Katso Lempäälän kunnan nettisivut/Varhaiskasvatus


Osoite: Manttaalitie 15, 37500 Lempäälä
Lempäälän kunta - Savuton työpaikka Lempäälän kunta - Vastuullinen kesätyönantaja Lempäälän kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta Lempäälän kunta - Vastuullinen työnantaja Lempäälän kunta - Panostamme perehdytykseen Introlla Lempäälän kunta - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat