Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Loviisan kaupunki

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, joka toimii asiantuntijana varhaiserityiskasvatuksen osalta lapsen ykslöllisen opetuksen, kasvatuksen ja hyvinvoinnin kokonaisuudessa 1.8.2024 alkaen vakinaiseen työsuhteeseen.

Onko lasten osallisuus ja perheiden kanssa tehtävä yhteistyö sinulle tärkeitä asioita? Oletko parhaimmillasi työyhteisössä, jossa voit jakaa osaamistasi ja oppia uutta? Tule mukaan toteuttamaan inklusiivista toimintakulttuuria.

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, joka toimii asiantuntijana varhaiserityiskasvatuksen osalta lapsen yksilöllisen opetuksen, kasvatuksen ja hyvinvoinnin kokonaisuudessa. Varhaiskasvatuksen erityisopettajana suunnittelet tukea tarvitseville lapsille heille sopivaa kasvun ja oppimisen tukea yhdessä huoltajan, varhaiskasvatushenkilöstön ja monialaisten toimijoiden kanssa. Tehtäviin kuuluu myös ohjata henkilöstöä ja jakaa heille erityispedagogista osaamista. Olet mukana kehittämässä kanssamme yksiköiden pedagogiikkaa ja inkusiivisia toimintatapoja.

Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyvät vahvat vuorovaikutustaidot, arvostava kasvatusyhteistyön toteuttaminen ja kehittämismyönteinen työote. Työ tapahtuu useassa yksikössä ja monessa eri ryhmässä, mikä vaatii joustavuutta, ajankäytön suunnittelua sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja työyhteisöihin.

Tarjoamme sinulle työn, joka antaa mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Työsi tukena ovat erityisopettajien tiimi ja säännölliset varhaiskasvatuksen moniammatillisen työryhmän tapaamiset. Esihenkilönäsi toimii varhaiskasvatuspäällikkö. Tulet työskentelemään kahdella kotimaisella kielellä. Arvostamme aikaisemman kokemuksen lisäksi myös tuoreita näkökulmia.

Edellytämme varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuutta varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Peruspalkka on 3067,36 euroa kuukaudessa sekä tehtäväkohtainen lisä. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Hakemuksia, johon on liitetty opinto- ja työtodistukset, vastaanotetaan kuntarekry.fi:n kautta viimeistään 11.3.2024 klo 12.

Lisätietoja

http://loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

varhaiskasvatuspäällikkö Sofia Hoff, puh: 044 349 3132, s-posti: sofia.hoff@loviisa.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin! Loviisassa on noin 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme työntekijät tarjoavat ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Kiesitie 3, 07930 Pernaja
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat