Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, määräaikainen - Lumijoen kunta

Lumijoen kuntaan haetaan varhaiskasvatuksen erityisopettajaa ajalle 1.8.22-4.6.23 määräaikaiseen työsuhteeseen.

Lumijoki on lapsirikas kunta, jossa on kasvava varhaiskasvatuksen tarve. Päiväkoti Ensilumessa toivotaan vahvistusta iloiseen varhaiskasvatuksen joukkoomme. Meillä työskennellään pienen päiväkodin arjessa omien vahvuuksien saattelemana, kannustavassa ja sydämellisessä työilmapiirissä.

Lumijoella toimii kuusi varhaiskasvatus ryhmää sekä avoimen varhaiskasvatuksen kerhot. Varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimialueeseen kuuluu alle 100 lasta. Päiväkotimme sijaitsee maalaismaisemissa ja on hyvien kulkuyhteyksien päässä, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta.

Etsimme ammattitaitoista ja motivoitunutta varhaiskasvatuksen erityisopettajaa toteuttamaan ja kehittämään Lumijoen varhaiserityiskasvatusta. Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tärkeimpänä tehtävänä on toimia lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen tuen asiantuntijana. Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat tukea tarvitsevien lasten tuen suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Teet työtä moniammatillisessa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 30 § mukainen kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa voidaan paikka täyttää, jos hakijalla on kokemusta ja koulutusta varhaiskasvatuksesta ja erityispedagogiikasta. Haussa huomioidaan varhaiskasvatuksen erityisopettaja opiskelijat tai varhaiskasvatuksen opettajat, joilla on erityispedagogiikan osaamista. Sovittaessa mahdollisuus myös osa-aikaiseen työhön (50-100% työaika).

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2800 e sekä mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lumijoen kunta on itsenäinen, rauhallinen, turvallinen ja luonnonläheinen helmi, jossa on helppo viihtyä!

Hakemus on toimitettava Kuntarekryn kautta 17.7.22 klo 23.59 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin apulaisjohtaja
Miia Kanniainen
040-5230618

Lisätietoja

http://www.lumijoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Matilda Näppä
matilda.nappa@lumijoki.fi
040-5080296

Lisätietoja

Lumijoen kunta, Varhaiskasvatus, Ensilumen päiväkoti

Lumijoen kunta on itsenäinen, rauhallinen, turvallinen ja luonnonläheinen helmi, jossa on helppo viihtyä!


Osoite: Pietinkuja 1, 91980 Lumijoki

Sinulle suositellut työpaikat