Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja / Maijalanpuisto-Pallopuisto-Satoramin varhaiskasvatus - Tampereen kaupunki

Tampereella, Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa, varhaiskasvatus ja esiopetus elävät ajassa ja kehittävät palvelujaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Tampereella tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, suuren kaupungin laajat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Ja tietysti hyvän tamperelaisen työilmapiirin. Joukkoomme mahtuu ja tarvitaan erilaisia osaajia, innostuneita ja innostavia toteuttajia ja kehittäjiä. Tervetuloa mukaan!

Haemme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa vakituiseen toimeen Maijalanpuisto-Pallopuisto-Satoramin varhaiskasvatusyksikköön 1.8.2022 alkaen.

Maijalanpuisto-Pallopuisto-Satoramin varhaiskasvatusyksikkö koostuu kolmesta päiväkodista, jotka sijaitsevat Hervannan alueella. Kokonaisuuteen ei kuulu esiopetusta. Maijalanpuiston päiväkodissa toimii yhdeksän ryhmää, joista yksi pääosin englannin kielellä. Pallopuisto on viisiryhmäinen ja Satorami kaksiryhmäinen päiväkoti. Toiminnassamme painottuu vahvasti kieli ja monikulttuurisuus.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii alueella lapsen tuen tarpeen arvioitsijana, suunnittelijana ja toteuttajana sekä henkilöstön osaamisen vahvistajana.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus (Varhaiskasvatuslaki 540/2018, 26§, 30§, 75§).

Eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus, organisointikyky, koulutus- ja ohjaustaito.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Käytämme toimissa koeaikaa, joka vakituisessa toimessa on kuusi (6) kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelija Martta Pyökkimies puh. 040 592 8133 ja palvelupäällikkö Tanja Moisala puh. 040 485 6275,
sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 16.5.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelija Martta Pyökkimies puh. 040 592 8133 ja palvelupäällikkö Tanja Moisala puh. 040 485 6275,
sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sivistyspalvelujen palvelualue, Varhaiskasvatus ja esiopetus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat