Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Rauman kaupunki

Haemme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.7.2022 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Uotilan päiväkotiin.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana osallistut varhaiskasvatuslain uudistuksen mukaiseen lapsen tuen tarpeen, tukitoimenpiteiden ja niiden toteuttamisen suunnitteluun ja arviointiin sekä päätösten valmisteluun varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa. Osallistut erityispedagogiikan suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin varhaiskasvatus- ja esiopetusryhmissä. Toimit oman alasi asiantuntijana verkostoyhteistyössä. Konsultoit lapsiryhmien henkilökuntaa inkluusion toteutumisessa.

Uotilan päiväkoti on 3-ryhmäinen päiväkoti Raumalla. Päiväkodissa toimii integroitu pienryhmä, joka on 13-paikkainen, näistä 5 on tarkoitettu tukea tarvitseville lapsille. Päiväkoti on auki maanantaista perjantaihin klo 6.30-17.00. Päiväkodin toiminta perustuu Rauman kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman arvoperustaan. Toiminnan tärkeitä arvoja ovat: Ilo, lapsen oikeus oppia leikkien, lämmin ja arvostava vuorovaikutus sekä turvallisuus.

Lapsi kasvun polulla - Rauman kaupungin varhaiskasvatussuunnitelma sekä Rauman kaupungin esiopetussuunnitelma kuvastavat ajatustamme lapsesta oman kasvunsa ja kehityksensä alkutaipaleella. Tavoitteenamme on, että lapsi kulkee iloisin mielin omaa polkuaan löytäen sen varrelta oppimisen ja oivaltamisen riemua, tutkimista ja ihmettelemistä sekä ystäviä ja, että hän saa osakseen tarvitsemansa huolenpidon ja hoivan.

Haettava tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) § 30 tai § 75 ja asetuksen (608/2005) § 2 mukainen kelpoisuus. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittava todistus.

Huomioimme 30.6.2022 mennessä kelpoisuuden saavuttavat hakijat (valintapäätös on ehdollinen, kunnes todistus kelpoisuudesta on esitetty).

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry). Tehtävä on kaupunkikohtainen ja se saattaa vielä tulla hoidettavaksi toimialan sisäisin järjestelyin.

Valitun on toimitettava nähtäväksi ennen tehtävän vastaanottamista rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi
https://peda.net/rauma/päiväkodit/lensun-päiväkoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä:
Uotilan päiväkodin johtaja Marika Knuutila, puh. 044 793 4576, marika.knuutila@rauma.fi
Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, sivistystoimiala, Kanalinranta 3, PL 113, 26101 Rauma, kuoreen merkintä "Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Uotilan päiväkoti, RAU-25-132-22".
Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

Rauman kaupunki, sivistystoimiala, varhaiskasvatus, Uotilan päiväkoti

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Siilotie 3, 26510 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat