Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Haemme Mäntymäen päiväkotiin varhaiskasvatuksen erityisopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 21.9.2020-31.7.2021. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko tulla rakentamaan uutta ja täysin uudenlaista erityisryhmää, jossa painottuu vahvasti tunne-elämän tukeminen? Oletko ammattitaitoinen, työstäsi innostunut ja kiinnostunut sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimitaidot omaava varhaiskasvatuksen erityisopettaja? Meillä on töitä sinulle mukavassa työyhteisössä!

Odotamme sinulta kokemusta työskentelystä tuen tarpeessa olevien lasten kanssa, pedagogista ja lapsilähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä halua kehittää ja uudistaa työtäsi. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.

Mäntymäen päivähoitoyksikössä työskentelee noin kolmekymmentä alan ammattilaista kolmessa eri kohteessa. Haettavan varhaiskasvatuksen erityisopettajan työ on erityisryhmässä Kallelankadulla. Ryhmä saa pysyvää työnohjausta työnsä tueksi sekä myös suunnitteluryhmän tuen. Ryhmässä tulisi työskentelemään kaksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja ja lastenhoitaja.

Tahdomme tarjota lapsille turvallisen ja lämpimän oppimisympäristön, jossa lapsi voi kasvaa, kehittyä ja oppia leikin, liikkumisen ja muun monipuolisen toiminnan kautta. Panostamme leikkiympäristöjen luomiseen ja rakentamiseen. Lapsen arvostaminen ja kohtaaminen ainutlaatuisena ihmisenä on meille tärkeä asia!

Mäntymäen ulkoilumahdollisuudet ovat monipuolisia. Läheltä löytyy metsä ja puistoja. Mäntymäkeen on hyvät bussiyhteydet.


Varhaiskasvatuslaki 540/2018 § 30.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

erityispalvelupäällikkö Anna Törnroos p. 040 585 7873 tai anna.tornroos(a)turku.fi ja
päiväkodinjohtaja Monika Toljander p. 040 356 5041 tai monika.toljander(a)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Mäntymäen päiväkoti
Osoite: Kallelankatu 3, 20810 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.