Skip to main content
test

Hei sinä erityispedagogiikan osaaja, tule töihin Pohjois-Leppävaaraan laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan vakinaiseen tehtävään. Kotiyksikkönäsi toimii Vallipuiston monimuotoinen päiväkoti, jossa toimii 7 lapsiryhmää ja pitkän linjan osaava henkilöstö. Työkokonaisuuteen kuuluu myös tällä hetkellä lähellä sijaitseva Kyyhkyspuiston päiväkoti ja työkokonaisuutta tarkastellaan vuosittain työmäärän kohtuullisuuden ja lasten tarpeiden näkökulmasta.

Vallipuistossa työhyvinvointi on meille tärkeä arvo ja olemmekin panostuksestamme ylpeitä, jota osoittaa myös vuoden vaihteessa saadut Kunta10 tutkimuksen tulokset. Olemme avoin, kansainvälinen, suomenkielinen, monenlaiset oppijat huomioon ottava yhteisö. Työotteemme on ratkaisukeskeinen, humoristinen ja se nojaa positiiviseen pedagogiikkaan. Käytössämme on Huomaa Hyvä-toimintamalli.

Vallipuistossa toimii rakenteet, joista yksi on säännöllinen kasvun- ja oppimisen tuen asioita käsittelevä kokousrakenne Triangeli (LVEO, ryhmäveo, Kieku, johtaja ja varajohtaja) ja opettajakokous Peda. Alueella ollaan käynnistämässä LVEO:ille omaa vertaistiimitoimintaa. Inklusiivista varhaiskasvatusta on Vallipuistossa toteutettu ja arvioitu jo usean vuoden ajan. Tämä näkyy monipuolisten menetelmien ja materiaalin hyödyntämisenä, lapsen yksilöllisyyden ymmärtämisenä ja rohkeutena kokeilla uusia toimintatapoja. Panostamme pedagogiikassa suomen kielen oppimista sekä tunne- ja kaveritaitoitoja. Käytössä meillä on mm. Roihuset- sekä Fanni-materiaalit.

Jos sinulla heräsi kiinnostus , niin ole yhteydessä matalalla kynnyksellä, tule käymään ja juttelemaan työntekijöiden kanssa :) Kurkkaa myös Instamme: vallipuistonpaivakoti

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat toimintamme.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi ja osoite: Vallipuiston päiväkoti, Ratapölkky 1 (11/2023 alkaen Veräjäpellonkatu 12)
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Tämä työpaikka on esteetön (11/2023 alkaen)

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävässä edellytetään ratkaisukeskeisyyttä, joustavaa työotetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme positiivisen pedagogiikan osaamista.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen.
Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu)
Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Espoon kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim.erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Lisätietoja

vallipuistonpaivakoti (Instagram)

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus, Päiväkodit, Vallipuiston päiväkoti
  • KokoaikatyöTyöpaikkaVakinainenTyösuhde
  • ESPOO-03-2513-23
  • 18.9.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3100 €/kk
  • Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 5.9.2023 - 31.10.2023 15:45
  • Opetus- ja kulttuurialaUusimaaEspooVarhaiskasvatuksen opettajatKunta

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Anna Suopuro 040-6344040 (arkisin 9-15), anna.suopuro@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus, Päiväkodit, Vallipuiston päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen. Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/


Osoite: Ratapölkky 1, 02650 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat