Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (VEO) - Limingan kunta

Pakkaa poppaskonstisi - suuntaa Liminkaan tekemään arki-ihmeitä ja laadukasta pedagogiikkaa!

Oletko varhaiskasvatuksen ammattilainen ja sydämeltäsi sopivasti Poppanen? Näkemystäsi, ideoitasi ja osaamistasi kaivataan nyt Limingassa, tule mukaan kehittämään varhaiskasvatuksen erityiskasvatusta. Kunnan sivistyspalvelut huhuilee innokkaaseen joukkoonsa varhaiskasvatuksen erityisopettajaa. Varhaiskasvatuksen erityisopettajan työpisteenä ovat Tupoksessa ja kirkonkylällä toimivat päiväkodit. Meillä on tarjota hulppeita ja moderneja puitteita sekä kodinomaisia yksiköitä ja osaavat työkaverit.

Mitä konsteja pedagogin kassista pitäisi sitten kaivaa? Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat tehtäväkokonaisuuteen kuuluvien lasten havainnoinnista, tuen tarpeen arvioinnista, suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä henkilökunnan ja huoltajien kanssa. Pidämme tärkeänä sensitiivistä vuorovaikutusta ja positiivista suhtautumista lapsiin sekä perheisiin.

Tarjoamme sinulle asianmukaisen palkan sekä osaavan ja rennon työyhteisön, jossa on avoin työskentelyilmapiiri. Limingassa pääset loistamaan juuri omien vahvuuksiesi kautta. Hyvät henkilöstöedut tulevat tietenkin kaupan päälle!

Tiesitkö muuten, että Liminka on Suomen nuorin kunta? Neljännes liminkalaisista on alle 12-vuotiaita. Liminka on Suomen kekseliäin, mutta ehkäpä tilastojen valossa myös lapsellisin kunta! Työmaata kasvatuksen ammattilaisille siis riittää. Arjen helppous, erinomaiset liikenneyhteydet, upeat harrastusmahdollisuudet, luonnonläheisyys sekä mutkattomasti pelaavat tontti- ja asuntomarkkinat kutsuvat puoleensa pidemmäksikin aikaa.

Liminka satsaa lapsiin ja nuoriin määrätietoisesti: Unicefin Lapsiystävällinen kunta -toimintamallia juurrutetaan tekemiseen innokkaasti laajalla sekä moniammatillisella osaajajoukolla, jonka osaksi myös sinä olet tervetullut!

Ja lopuksi vielä pieni briiffaus työarkeen liittyvistä kuvioista: Erityisopettaja on kasvun ja oppimisen tuen asiantuntija ja kuuluu erityisopettajien tiimiin, joka kehittää erilaisia pedagogisia toimintatapoja ja on osa pedagogista ohjausryhmää. Osallistut myös yhdessä talon muiden varhaiskasvatuksen opettajien sekä päiväkodin johtajien kanssa yksikön pedagogisen toimintakulttuurin kehittämiseen ja arviointiin säännöllisissä opettajien palavereissa. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja tekee moninaista verkostoyhteistyötä muiden lapsen kasvun ja oppimisen tukemiseen osallistuvien tahojen kanssa.

Huomioithan hakemuksessasi vielä tämän: Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 §:n mukainen kelpoisuus. Myös valmistuvat erityisopettajat huomioidaan. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palkkaus 2885,01€/kk (OVTES) sekä lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Työ on määräaikainen 1.1.-31.12.2023 Aloitus sopimuksen mukaan tammikuussa 2023.

Lisätietoja rekrytointikampanjastamme löydät sivulta www.liminka.fi/poppaskonsteja

Työsuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote.

Oletpa sitten konkari tai vasta valmistuva, toivotamme sinut tervetulleeksi osaksi työyhteisöämme!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Sari Supperi p. 050 345 5149 tai etunimi.sukunimi(a)liminka.fi

Lisätietoja

Limingan kunta, Sivistyspalvelut

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin päässä Oulun keskustasta moottoritien varressa. Reippaan 10 000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi Liminka!


Osoite: Liminganraitti 10 C, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat