Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Vihdin kunta

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Vihdin kunta

Vihdin kunta järjestää joustavasti monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja vihtiläisten lapsiperheiden tarpeisiin vastaten. Tavoitteena on mahdollistaa lapselle hyvä ja huoleton arki huomioiden hänen ainutkertaisuutensa. Tarjoamme kiinnostavan työn ja hyvät mahdollisuudet oman työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen sekä laadukasta varhaiskasvatusta toteuttavan työyhteisön.

Haemme joukkoomme hyvät vuorovaikutus- ja verkostotyötaidot omaavaa sekä työhönsä positiivisesti asennoituvaa varhaiskasvatuksen erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 12.8.2019 alkaen. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii asiantuntijana erityisvarhaiskasvatuksen osalta lapsen yksilöllisen opetuksen, kasvatuksen ja hyvinvoinnin kokonaisuudessa. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja työskentelee useammassa varhaiskasvatusyksikössä, esimiehenä toimii varhaiskasvatuspäällikkö. Lisäksi erityisopettaja toimii eritysvarhaiskasvatuksen asiantuntijana tiimien ja päiväkodin johtajien tukena. Arvostamme kehittämismyönteistä työotetta sekä vahvaa oppilashuollollista osaamista.

Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Varhaiskasvatuspäällikkö Taina Vainio, puh. 044 467 5275, tai taina.vainio(at)vihti.fi

Vihdin kunta, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus
Osoite: Vihti

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan