Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettajan sijaisuus - Tornion kaupunki

Haettavana määräaikainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimen sijaisuus ajalle 1.8.2022-31.5.2023.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimeen vaaditaan erityislastentarhanopettajan ammattitutkinto.

Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Sähköinen hakemus täytetään Tornion kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.tornio.fi, Tornion kaupungin avoimet työpaikat. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.

Hakuaika päättyy 30.6.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Riitta Keloneva, puh. 040 753 6231 tai riitta.keloneva@tornio.fi.

Lisätietoja

Tornion kaupunki, sivistyspalvelut, varhaiskasvatuspalvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä - valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.


Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat