Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävä - Liperin kunta

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävä - Liperin kunta

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (veo) vastaa joko esiopetuksessa tai varhaiskasvatuksessa olevien lasten tukipalveluista yhdessä muun kasvatushenkilöstön kanssa. Veo toimii erityisopettajana useammassa esiopetus- tai varhaiskasvatusyksikössä, joista sovitaan kun tiedetään ryhmissä olevien lasten tuen tarpeesta. Tukipalvelut toteutetaan inklusiivisesti. Varhaiskasvatuksen tukitiimiin kuuluu erityisopettajia, hyvinvointipedagogeja ja perheohjaaja.

Liperin varhaiskasvatuksella on Green Care -sertifikaatti, toimintaamme ohjaa kestävän kehityksen, luontolähtöisen, eläinavusteisen ja tavoitteellisen puutarhatoiminnan periaatteet. Luonto voima ja luonto hoiva ovat tärkeitä elementtejä tukea tarvitsevien lasten elämässä.

Edellytämme tehtävään valittavalta lain 272/2005 ja asetuksen 608/2005 mukaista kelpoisuutta. Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote. Edellytämme myös hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä joustavaa ja kehittävää työotetta.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa: 1.8.2019

Palkkaus: KVTES:n mukainen.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Varhaiskasvatuksen vastaava Mari Naumanen p. 0400-152880 tai
hyvinvointivastaava-varhaiskasvatuksen johtaja Sirkka Helisten p. 0407660940 tai
sähköpostilla etunimi.sukunimi@liperi.fi

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Liperi

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!

Tutustu työnantajaan