Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimi - Keminmaan kunta

Keminmaan varhaiskasvatuksessa on haettavana
Varhaiskasvatuksen erityisopettajan määräaikainen toimi (3929) ajalle 3.10.2022 -
31.12.2023.

Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain 540 / 2018 § 30 mukainen kelpoisuus tai muu vastaava koulutus.

Keminmaan kunta on saanut valtion erityisavustusta varhaiskasvatuslain mukaisen tuen uudistamisen edistämiseksi. Hankkeen tarkoitus on varhaiskasvatuksen tuen toteuttamiseen ja vaikuttavuuden arviointiin liittyvän osaamisen sekä inklusiivisen toimintakulttuurin kehittäminen.

Vastaat yhdessä muun henkilöstön kanssa toiminnan suunnittelusta, lapsen tuen tarpeen havainnoinnista, lapsen ohjaamisesta ja tukemisesta varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa sekä lapselle sopivan toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta sekä lapsen yksilöllisen oppimisen tukemisesta. Erityisopettajana
mallinnat erilaisia pedagogisia toimintatapoja ja kehität oppimisympäristöä yhdessä muun henkilökunnan kanssa, toimien myös samanaikaisopettajana.

Tarjoamme varhaiskasvatuksessa kehitysmyönteisen työympäristön. Tehtävässä
edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Odotamme sinulta vahvaa pedagogista työotetta ja osallisuutta edistävää vuorovaikutusta lasten ja perheiden kanssa. Haluat kehittää tasa-arvoista ja laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Palkkaus on KVTES:n ja kunnan TVA -järjestelmän mukainen. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta ja esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksestä tiedon saatuaan.

Lisätietoja

http://www.keminmaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksiköiden johtaja p. 040 828 1787

Lisätietoja

Keminmaan kunta, varhaiskasvatus

Keskellä Meri-Lapin talousaluetta sijaitseva 8300 asukkaan Keminmaan kunta tarjoaa työ- ja asuinalueena maaseutumaisen jokivarsiympäristön keskellä kaupunkeja. Lisätietoja kunnasta www.keminmaa.fi.


Osoite: Keminmaa, 94400 Keminmaa

Sinulle suositellut työpaikat