Varhaiskasvatuksen erityisopettajan viransijaisuus - Nurmeksen kaupunki

Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.8.2021-31.7.2022. Sijoituspaikka varhaiskasvatuksen alue 1, Rekulan päiväkodin Peukaloisten pienryhmä (Ikolantie 27, 75530 Nurmes).

Tehtävään kuuluu kuntouttavan varhaiskasvatuksen suunnittelu ja toteuttaminen tukea tarvitseville lapsille, esiopetuksen toteuttaminen ja konsultaatioapu oman alueen varhaiskasvatusryhmissä.

Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen pätevyys.

Viran täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan sähköisesti kuntarekry.fi -sivujen kautta.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Virkasuhteeseen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaamisesta.

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen aluejohtaja Tarja Lipponen, puh. 04010 45318 tarja.lipponen@nurmes.fi
Varhaiskasvatuksen aluejohtaja Sanna Valjus, puh. 04010 45319 sanna.valjus@edu.nurmes.fi

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Ikolantie 27, 75530 Nurmes

Sinulle suositellut työpaikat