Skip to main content
test

Uusi vuosi ja uudet urat: taidamme lassota sinut Rautalammille!

Teemme työtä lasten parhaaksi.

Olet tervetullut huippuporukkaamme Savon villiin länteen. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja työskentelee koko kunnan alueella kaikissa varhaiskasvatuksen yksiköissä sekä perhepäivähoidossa. Meillä on upouusi luontopainotteinen päiväkoti Silmu. Esiopetusta annetaan samassa pihapiirissä Pentinpellon päiväkodissa metsäeskari-toimintamallilla ja Kerkonkoskella meillä on ryhmis. Tarvitsemme uuden varhaiskasvatuksen erityisopettajan. Olisitko se sinä?

Vastaat tukea tarvitsevien lasten tuen suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Teet huoltajayhteistyötä, teet yhteistyötä perusopetuksen kanssa ja rakennat lapsille siltaa kohti perusopetusta. Osallistut tarvittaessa monialaiseen yhteistyöhön hyvinvointialueen asiantuntijoiden kanssa. Tehtävissä painottuu varhaiskasvatushenkilöstön ohjaus ja konsultointi.

Tarjoamme sinulle pienen yhteisön vahvuudet. Ja näitä vahvuuksia meillä riittää: tekemisen meininki, yhteisön tuki, mutkaton asioiden hoito. Luonto ympärillämme ja seudun vahva kulttuuriperintö ovat erityiset resurssimme.

Kelpoisuusehtona tehtävään on varhaiskasvatuslain (L 540 / 2018) 30§ mukainen pätevyys.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on erityispedagogisen osaamisen lisäksi kykyä itsenäiseen työhön, kehittävä työote sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot. Osaat kuunnella. Olet kärsivällinen ja pitkäjännitteinen sekä pystyt luovasti kehittämään erilaisia toimintamalleja.

Lähetä meille hakemuksesi Kuntarekry.fi-palvelun kautta 15.02.2023 mennessä. Järjestämme haastattelut helmikuun viimeisellä viikolla. Kelpoisuustodistukset esitetään haastattelutilaisuudessa.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (L 504 / 2002) mukainen rikostaustaote.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Rautalammin kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.rautalampi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedusteluihin vastaa sivistys- ja hyvinvointijohtaja Matti Vänttinen, puh. 040 480 1492.

Lisätietoja

Rautalammin kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatus

Rautalampi on vanha emäpitäjä, joka elää vahvasti tätä päivää perinteestä voimaa ammentaen. Noin 3000 asukkaan pitäjässä yhteisöllisyys on voimissaan. Meillä asiat hoidetaan mutkattomasti ja hyvässä hengessä. Tänne on helppo tulla ja asettua.

Meitä on siunattu rikkaalla luonnolla. Etelä-Konneveden kansallispuisto ja kuntaa ympäröivät järvet kanavineen ovat suomalaismaisemia aidoimmillaan.

Edullisten asumis- ja elinkustannusten kunnassa voit sijoittaa elämisen ja arjen laatuun. Lapsiperheiden hyväksi olemme rakentaneet ajatuksella toteutetut varhaiskasvatuspalvelut ja koulutien. Hyvinvointia voit ammentaa luonnon lisäksi monista harrastuksista. Niin, kiinnostaisiko sinua ratsastus tai vaikkapa alamäkiluistelu?

Rautalammin kunta työnantajana on reilun 100 työntekijän organisaatio. Tarjoamme yleislääkäritason työterveyshuollon ja reippaita liikuntaetuja. Talousarvion loppusumma on reilut 9 miljoonaa euroa.


Osoite: Kuopiontie 11, 77700 Rautalampi

Sinulle suositellut työpaikat