Varhaiskasvatuksen erityisopettajan virka (veo) - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa julistetaan haettavaksi varhaiskasvatuksen erityisopettajan virka (veo). Veo vastaa pienalueensa tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Veo työskentelee useammassa varhaiskasvatusyksikössä. Hän myös toimii varhaiserityiskasvatuksen asiantuntijana, konsultoi ja ohjaa henkilöstöä lasten tuen tarpeiden varhaisessa havainnoinnissa sekä tuen järjestämisessä, toteuttamisessa ja arvioinnissa. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja työskentelee lapsiryhmissä muun kasvatushenkilöstön rinnalla.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii jäsenenä varhaiskasvatuksen erityisopettajien tiimissä, joka vastaa varhaiserityiskasvatuksen suunnittelusta ja kehittämisestä. Kokkolan kaupunki on kaksikielinen, ja mahdollinen ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi pitää olla suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai kasvatustieteen maisteri opinnot pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan (sis. huumausainetestin) sekä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. Toistaiseksi täytettävien virkojen osalta noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen 14.4.2021 klo 16:00 mennessä www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen: Kokkolan kaupunki/kirjaamo, PL 43, 67101 Kokkola.

Kokkola - meillä on laajempi horisontti

Tutustu työnantajaan

Kai Kytölaakso p. 044 7809 356 tai kai.kytolaakso(at)kokkola.fi

Kokkolan kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Kokkola, 67100 Kokkola

Kokkolan kaupunki on rohkeasti uudistuva, kaksikielinen kestävän kehityksen kaupunki. Kokkolan kaupunki ja sen konserniyhtiöt tarjoavat yhteensä lähes 2300 työpaikkaa. Meillä työskentelee laaja joukko eri alojen osaajia! Kaupungin suurimpia työllistäjiä ovat sivistystoimi ja kaupunkiympäristön toimiala. Varhaiskasvatuspalveluissa henkilöstöä on noin 500, ja tarvitsemme jatkuvasti uusia tekijöitä iloiseen ja kehittämismyönteiseen joukkoomme. Kokkolan kaupungin varhaiskasvatuspalvelut sai vuonna 2019 vuoden koulutusmyönteisimmän organisaation tittelin Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymältä, ja varhaiskasvatuspalvelut haluaakin pitää yllä ja kehittää henkilöstön osaamista täydennyskoulutuksella ja erilaisella osaamisen jakamisella. Varhaiskasvatuspalveluissa toimintaa kehitetään sisäisesti muun muassa erilaisten työryhmien ja vastuuhenkilöjärjestelmien kautta, joihin työntekijöiden on mahdollista hakea. Kokkolan kaupunki panostaa henkilöstön työhyvinvointiin muun muassa e-passilla, jota voi käyttää monipuolisesti erilaisiin palveluihin.

Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat