test

Haemme varhaiskasvatuksen esiopettajaa Kurun päiväkotiin kevääksi 2022.
Kurun uusi päiväkoti sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, metsän reunassa. Päiväkoti on mukana Vihreä lippu -ympäristöohjelmassa. Luonnon läheisyys ja kestävä elämäntapa ovat tärkeitä arvoja päiväkodin toiminnassa.

Toimintamme perustuu lapsen osallisuuteen, pienryhmätoimintaan ja laadukkaaseen pedagogiikkaan.

Varhaiskasvatuksen esiopettaja vastaa ryhmänsä pedagogisesta toiminnasta yhteistyössä tiimin muiden työntekijöiden kanssa.

Edellytämme:
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin (26§) on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty manituilla opinnoilla. Kelpoisuusvaatimuksissa huomioidaan henkilöstöä koskeva siirtymäsäännös (75§).

Arvostamme:
Hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, pedagogista työotetta sekä halua kehittyä ja kehittää työtä.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä voimassaoleva rikosrekisteriote.
Hakuaika päättyy 6.3.2022.

Lisätietoja

https://www.ylojarvi.fi/varhaiskasvatus
https://www.ylojarvi.fi/kurun-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eija Järvisalo, varhaiskasvatuksen aluejohtaja p. 050 523 2141, eija.jarvisalo@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupunki, varhaiskasvatus

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin.

Teemme aktiivista yhteistyötä Tampereen kaupunkiseudun korkeakouluyhteisön kanssa. Tuemme työntekijöiden täydennyskouluttautumista ja osaamisen lisäämistä. Työntekijämme voivat osallistua Tampereen kaupunkiseudun koulutuksiin. Tuemme uusia opettajia vertaismentoroinnilla.


Osoite: Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat